Afslankreceptenbijbel! Onze eerlijke mening! - fitgezondengelukkig.be
Fitgezondengelukkig.be - Dé website over gezondheid en gelukkig zijn!
reviews 6 augustus 2018
Marjolein Geen reacties

Wil je ook graag fit en gezond worden? En toch lekker eten? En weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan kan dit wel eens dé oplossing voor jou zijn!

Ja, ik wil fit en gezond worden!

Het receptenboek “De AfslankReceptenbijbel” is heel erg populair. We zien het overal voorbij komen. Maar is het echt zo goed als er gezegd wordt? Lees de review hier!

Dit is een foto van de afslankreceptenbijbelElk jaar opnieuw op dieet gaan en elke maand iets anders uitproberen omdat al die praatjes en al die beloftes die je leest voor jou niet echt blijken te werken? Vervelend is het wel. Daarom vandaag een review van de Afslankreceptenbijbel.

We willen immers allemaal gewoon gezond zijn. Gezond met een gezond gewicht en een gezond lichaam. Dat is het doel.

Helaas zien we heel veel mensen die dik zijn, ronduit dik, rondlopen met vele hoeveelheden vet en daar niets meer kunnen aan doen. Ze geven de moed op, ze denken dat het voor hen niet haalbaar is en ze laten de kop hangen.

Vaak zoeken ze wel wat rond, kopen ze het één en ander en stoppen dan weer. Wat kopen ze allemaal? Alles wat er in de aanbieding is. De praatjes zijn toch ook altijd zo mooi? De foto’s zien er fantastische uit en de resultaten zouden snel en zonder veel moeite tevoorschijn komen.

Het enige wat je moet doen is een pilletje hier of een pilletje daar. Een wonderdrankje of een hele dag komkommers eten. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het uitgevonden. Wanhopige mensen lezen, kopen en raken opnieuw teleurgesteld. Ze weten van geen hout pijlen maken en blijven maar wat aanmodderen.

Afslankreceptenbijbel.

In dit artikel geef ik jullie een uitgebreide review van de AFSLANKRECEPTENBIJBEL. De bedoeling van deze afslankreceptenbijbel review is om jullie te helpen om zelf na te denken en zelf een goede keuze te maken zodat je eindelijk écht jouw doel kan bereiken op een gezonde en normale manier.

Ik zal jullie linken naar artikels die belangrijk zijn, ter informatie, en ik zal jullie een heldere uitleg geven over wat je wel en wat je niet kan verwachten. Ik leg uit waarom bepaalde dingen erg goed zijn en waarom bepaalde dingen een noodzaak zijn om gewicht te verliezen op een blijvende manier.

Wie is de schrijver van de afslankreceptenbijbel?

oscar helmDe schrijver van de afslankreceptenbijbel is OSCAR HELM. Hij heeft al eerder zijn pluimen verdiend met de Strakke Buik Bijbel. Dit is een boek om een platte buik te verkrijgen.

Oscar Helm is niet alleen een schrijver maar ook een afslankcoach, voedingsdeskundige en een psycholoog. Hij heeft daarna nog bij gestudeerd en haalde het diploma orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur in april 2017.

Het minste dat we kunnen zeggen is dat de man weet waar hij over spreekt. Op zijn site kan je ook lezen hoe Oscar vertelt dat hij zich in zijn studententijd, toen hij erg ongezond aan het eten was, gaan verdiepen is in gezonde voeding.

Zo kwam hij tot de conclusie dat de voedingsindustrie ons al jarenlang voorliegt. Toen begon zijn missie om mensen in te lichten met de juiste informatie.

Website.

Oscar Helm heeft zelf een website : happyhealthy.nl. Hier werkt hij samen met zijn team aan verschillende artikels met tips en oefeningen voor algehele gezondheid. Hij heeft een écht bedrijf en verkoopt dus ook een écht product. BTW nummer en KVK zijn ook makkelijk terug te vinden op de website.

Wat deze man anders maakt dan andere mensen is dat Oscar Helm al zijn informatie wetenschappelijk kan onderbouwen. Niet onbelangrijk voor iemand die met het lichaam bezig is van een ander. Hij heeft verschillende wetenschappelijke opleidingen gevolgd en dus is het logisch dat zijn uitleg ook onderbouwd is.

In deze review gaan we kijken of de Afslankreceptenbijbel een goed onderbouwd instrument is om af te vallen en gewicht te verliezen of dat het gewoon onzin is die probeert om mensen geld uit de zakken te kloppen. U leest het hier!

Hoe werkt het principe van de afslankreceptenbijbel?

Om te beginnen krijg je in het boek Afslankreceptenbijbel een uitleg waarom de meeste diëten niet lukken. Zo vertelt Oscar dat de meeste diëten erg moeilijk vol te houden zijn en mensen na een tijdje gewoon hervallen in hun oude eetpatroon. Zodra je dan terug begint te eten wat jij altijd eet, zal je terug dik worden. Dit heet het jojo effect.

Met dit ebook Afslankreceptenbijbel zou dit niet meer gebeuren, zegt de schrijver. De afslankreceptenbijbel gaat dan ook niet over een dieet, maar wel over een boek met maar liefst 100 gezonde en makkelijk te bereiden recepten die op de koop toe nog super lekker zijn. Je zal gewicht verliezen zonder veel moeite en op een leuke manier.

afslankreceptenbijbel

De afslankreceptenbijbel brengt koolhydraatarme gerechten die ervoor zorgen dat jij een gezonde levensstijl leert hanteren. Zo leer je dat je de voedingsmiddelen die onnatuurlijk zijn en vol suiker zitten, niet moet gebruiken. Je zal meer hele, echte voedingsmiddelen gaan eten.

Hierdoor zal je lichaam leren om minder suiker te ontvangen en zich meer gaan zetten naar gezonde en volledige voeding. Je zal hierdoor minder water opnemen, en dus veel water verliezen, en je zal zo jouw hongergevoel kunnen stillen. De gerechten zullen zorgen voor een vol gevoel, zonder zin in extra’s.

Wat krijg je allemaal als je de afslankreceptenbijbel koopt?

Het eerste wat je kan zien als je de inhoudsopgave bekijkt, is dat dit boek ook een dieetplan heeft en een stukje over gezonde voeding. Het is dus niet een gewoon receptenboek maar dit boek kan dus ook gebruikt worden om informatie uit te halen voor een gezondere levensstijl.

Er staan veel recepten in het boek en er is veel variatie. Er zijn maaltijden mét en maaltijden zonder koolhydraten. En als je niet graag vlees eet, zijn er ook voldoende vegetarische keuzes. Het enige wat jij nog moet doen is de maaltijden inplannen.

Denk eraan dat op voorhand al een beetje eten “preppen”, je ver kan brengen en je ook met dit receptenboek verder kan helpen.

Ken je dat, dat je bij het openslaan van een dieetboek eigenlijk al weet dat je dit nooit gaat kunnen volhouden? Dat probleem zul je bij dit boek niet snel hebben. Alles in de afslankreceptenbijbel wekt de indruk dat Oscar Helm een afslankmethode heeft proberen te ontwikkelen die voor de gemiddelde persoon gewoon vol te houden is, zonder honger te lijden.

Wat krijg je allemaal?

  • Kant en klare dagmenu’s
  • Kant en klare weekmenu’s
  • Boodschappenlijstjes.
  • Recepten voor kip, vis en vegetarisch maaltijden.
  • Recepten voor sauzen en dressings.
  • Salade Recepten.
  • Recepten voor overheerlijke desserts.
  • Recepten voor ontbijt, lunch en avondeten.
  • Lijst met 84 gezonde snacks.

In het boek is er rekening gehouden voor mensen met een gezin. De recepten zijn dus makkelijk te maken en te serveren voor een volledig gezin met kinderen. Iedereen kan meegenieten. De ingrediënten kan je gewoon halen in de supermarkt.

In het boek staat een mooie foto van wat jij gaat maken en een duidelijke en heldere beschrijving van het gerecht. Ook vind je bij elk gerecht een mogelijkheid tot variatie waarmee je kan zorgen voor afwisseling of een ingrediënt kan verwijderen als je het niet lekker zou vinden.

De weekschema’s zien er erg goed en haalbaar/realistisch uit. Je krijgt drie maaltijden per dag. Op zondag mag je zelf kiezen wat je die avond gaat eten (cheatmeal indien je dat wil of daar behoefte aan hebt) en één keertje per week mag je ook jouw favoriete menu maken uit het boek, naar keuze.

Geen dieet!

afslankreceptenbijbelDe afslankreceptenbijbel is geen dieet. Dat zegt Oscar Helm zelf maar ook heel veel van de mensen die het boek reeds gebruikt hebben.

Je maakt gebruik van het boek en van alles wat jij erbij krijgt in de bonussen en je hebt absoluut niet het gevoel dat je jezelf iets moet ontzeggen.

Je probeert jouw oude eetpatroon zo aan te passen dat jij gezonder en bewuster gaat eten. Hierdoor zal je geen hongergevoel krijgen omdat Oscar alle gerechten zo heeft samengesteld dat ze jouw lichaam voeden met de juiste ingrediënten.

Het is voor veel mensen niet haalbaar om bepaalde maaltijd-plannen en schema’s en diëten vol te houden en als jij iemand bent die wel vaker afhaakt wegens te moeilijk, lastig of vervelend dat zou ik dit boek toch wel een kans geven. Het geeft je namelijk op alle moeilijke momenten steun of een oplossing.

Afslankreceptenbijbel: een aanrader of helemaal niet?

De Afslankreceptenbijbel is een receptenboek dat zeer volledig en correct is opgebouwd. Dit met een groot aantal recepten die vol zitten met essentiële voedingsstoffen. Het receptenboek zorgt ervoor dat het haalbare recepten en doelen zijn voor alle mensen. Je eet voldoende en gezond.

Het boek is helder, duidelijk en begrijpelijk. Het is geschreven in het Nederlands. De meeste informatie die je krijgt is wetenschappelijk onderbouwd. Hier en daar zijn er een paar zaken die niet onderbouwd zijn maar we kunnen met zekerheid zeggen dat iedereen die het boek gevolg heeft, super enthousiast is.

Tegenwoordig zijn er zoveel diëten en zoveel mensen die zichzelf een “health-coach” willen noemen maar niets is minder waar. Het enige wat deze mensen doen, is met wat voorgekauwde weerkerende zinnen andere mensen het hoofd op hol brengen. De Afslankreceptenbijbel hoort NIET bij dit lijstje.

De Afslankreceptenbijbel is een gezonde, haalbare en effectieve methode om gewicht te verliezen. Veel beter dan dit boek ga je het niet vinden. Dit boek is dus een absolute aanrader voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen en een gezonde levensstijl wil volgen!

Wat zeggen andere mensen over de AfslankReceptenbijbel?

Op de website van Oscar Helm vertelt hij zelf dat er momenteel al meer dan 2650 tevreden klanten zijn. Mensen die allemaal aan het boek begonnen zijn en daarmee heel veel buikvet verloren zijn. Ze vertellen dat de recepten makkelijk zijn, eenvoudig klaar te maken en heel lekker van smaak!

Veel mensen vinden het boek erg goedkoop. Dat is één van de redenen waarom veel mensen hem ook kopen. In het boek staan er maar liefst 100 recepten en jij krijgt dan ook nog een heleboel extra bonussen. Er is geen enkel boek dat zoveel geeft voor dergelijke kleine prijs.

Houd er rekening mee dat er altijd mensen zijn die klagen en zagen en dit meestal omdat ze een excuus zoeken om niets te moeten doen aan de kilo’s balast die ze meezeulen. Iets veranderen kost natuurlijk veel meer moeite dan bij de pakken blijven zitten.

Eender welk dieet jij volgt, moet jij boodschappen doen en een maaltijd klaarmaken tenzij jij zo rijk bent dat jij iemand in dienst kan nemen die die zaken voor jou doet. Tegenwoordig kan je je boodschappen ook online bestellen en ze dan gaan afhalen of laten leveren, als je dat makkelijker vindt.

Conclusie van de review

garantiebewijsDe afslankreceptenbijbel bevat een duidelijke uitleg over hoe en wat afvallen/gewicht verliezen betekent. De tips die erin staan zijn correct en handig en een absolute voltreffer voor mensen die net beginnen. Het voordeel van dit boek zijn de recepten.

De recepten zijn kant en klaar, inclusief boodschappenlijstjes. Op deze manier wordt “anders gaan eten” niet zo moeilijk en krijg je de kans op succes. Houd er rekening mee dat afvallen en gezond leven een mindset is. Zoals met alles is dat iets dat je moet volhouden en willen volhouden.

In de AfslankReceptenbijbel staan erg veel koolhydraatarme recepten. Deze zorgen ervoor dat je minder koolhydraten binnen neemt en dat is een gezonde manier van leven. Door minder koolhydraten te eten, krijg je minder suiker binnen, en een leven zonder suiker is belangrijk voor onze gezondheid.

Het is dus belangrijk dat jij ervoor gaat en ook jouw volledige manier van denken omzet. Je wil gewicht verliezen en je leert het geheim van gewicht te verliezen. En dan kies je jouw hulpmiddelen. De afslankreceptenbijbel is perfect om recepten uit te halen en zo 100% zeker te zijn dat jij de juiste voeding eet.

De moeite waard of helemaal niet?

Onze conclusie is dat de Afslankreceptenbijbel het perfecte hulpmiddel is om maaltijden te maken die gezond en lekker zijn en waarmee jij op een verantwoorde manier kan afslanken. Het boek zorgt voor een blijvend resultaat op een langere termijn. De dag en weekschema’s in het boek zijn makkelijk en dus ook goed vol te houden.

Het boek de Afslankreceptenbijbel is absoluut de moeite waard! Alles wat je nodig hebt om gezond en makkelijk te gaan eten zit hier in. En dit voor een klein prijsje. Het enige wat jij nog nodig hebt is de juiste mindset!

JA! Ik wil de Afslankreceptenbijbel kopen.

afslankreceptenbijbelNu heb jij het hele review gelezen en kan jij jou hopelijk een beter beeld vormen van wat de AfslankReceptenbijbel van Oscar Helm dan voorstelt.

Wil jij beginnen aan een gezonder leven met gezonde voeding? Heb je zin om er terug in te vliegen en met heerlijke recepten toch snel kilo’s te verliezen?

Dan raad ik jou het boek De Afslankreceptenbijbel absoluut aan! Je kan heel veel leren van de informatie en jij kan dadelijk aan de slag met de gezonde en makkelijke recepten.

Wil je hem graag kopen? Druk dan op de link hier : Ik koop de Afslankreceptenbijbel. Hier krijg je het ebook dadelijk in je mailbox en alle bijbehorende extra’s en dat voor de belachelijke prijs van 27euro. Als je het boek graag én in je mailbox én in de brievenbus wil, in echte boekvorm dan kost het iets meer: 37euro.

Wil jij ook overheerlijke recepten om snel en blijvend mee af te slanken? Maak het jezelf makkelijk! Er gingen al meer dan 2650 andere mensen mee aan de slag!

Ja! Ik wil meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *