DieetPro Programma: Review en Ervaringen! - fitgezondengelukkig.be
Fitgezondengelukkig.be - Dé website over gezondheid en gelukkig zijn!
afvallen 5 februari 2020
Marjolein Geen reacties

Wil je ook graag fit en gezond worden? En toch lekker eten? En weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan kan dit wel eens dé oplossing voor jou zijn!

Ja, ik wil fit en gezond worden!

Heb je ook gehoord van het afslankprogramma DieetPro? En wil je er nu eindelijk eens alles over weten? Hier vind je mijn review over het nummer 1 Dieet Programma van Nederland!

DieetPro Programma Review ErvaringenIk breng jullie vandaag een artikel over het “DieetPro Programma“. Je krijgt onze eerlijke review en onze ervaringen over dit dieet!

Dit is een afslankprogramma met één van de best verkochte dieetformules in België en Nederland. Het zou het beste dieet zijn dat je momenteel kan vinden, maar de vraag stelt zich dan of dat écht zo is?

We willen allemaal gezond zijn maar dat blijkt voor veel mensen niet zo makkelijk. Er is veel ongezond voedsel en in de winkels wordt er met ongezonde producten naar het hoofd gesmeten.

Op een bepaald moment is het dan genoeg.

We merken dat we te dik zijn, snel uitgeput, weinig energie. De levensvreugde ontbreekt ons en dus gaan we op zoek naar oorzaken en mogelijkheden om hier anders mee om te gaan. We willen dan afvallen, vermageren en weer meer zin krijgen in het leven.

Dieten genoeg! Kookboeken ook! Maar wat werkt er en wat niet en met welke intentie kan je best beginnen als je wil starten met een dieetprogramma zoals “Dieet Pro”?

 

Wat is het programma DieetPro?

Als je aan de slag wil gaan met een dieet, dan wil je graag weten wat dat dieet inhoudt en wat je zal mogen eten. Dat is logisch. Als jij bijvoorbeeld al gewerkt hebt met het soepdieet dan weet je dat je hier voornamelijk soep mag eten en dan ga je op zoek naar het recept en de dagindeling van je maaltijden.

Dit geldt voor alle soorten diëten. Doe je intermittent fasting dan wil je ook graag duidelijkheid in wanneer je wel of niet mag eten. Dat is belangrijk om dan ook successen te behalen bij je dieet. We gaan ook op dieet om te vermageren en successen te behalen op dat vlak.DieetPro

Het programma DieetPro is een dieet programma dat gebaseerd is op maaltijdvervangers. Ben je hier geen fan van, dan moet je er niet mee starten. Ondertussen is algemeen geweten dat het vervangen van maaltijden een efficiënte en snelle manier kan zijn om gewicht te verliezen.

Ga je aan de slag met DieetPro dan zal je elke dag minstens 2 maaltijden vervangen door een DieetPro shake. Je krijgt een eet-schema zodat je exact weet wanneer je wat moet eten.

Je vervangt je maaltijden door een maaltijd-shake. Deze kan je vlot zelf maken en hij bevat alle voedingsmiddelen die jouw lichaam nodig heeft. Er zijn ook snacks terug te vinden in hun assortiment waardoor je de hele dag door gezond kan eten.

Wat is mijn eetschema bij DieetPro?

Als je start met DieetPro dan is het de bedoeling dat je elke 2uur iets gaat eten. Zo blijft je maag constant werken en heb je geen last van honger-momenten. Op deze manier proberen ze de zin naar suiker en troep te reduceren. Minder ongezond snacken is goed voor je lichaam.

Goed, maar hoeveel mag ik dan eten? Veel! Je kan maar liefst 7keer eten op een dag en dat van in de ochtend tot in de avond. Dit is een voorbeeld van een eetschema:

 • 7u Shake.
 • 9u15 Tussendoortje.
 • 12u Shake.
 • 14u30 Tussendoortje.
 • 16u30 Tussendoortje.
 • 18u15 Avondeten.
 • 20u30 Tussendoortje.

Je kan de tijdstippen van eten altijd aanpassen naar je eigen werkschema. Niet iedereen staat op om 7u. Werk je nachtshiften dan zal je etenstijd hoofdzakelijk tijdens de nacht vallen, bijvoorbeeld. Pas dus het schema aan, maar zorg dat er steeds 2 to 3u tussen de maaltijden zit.

Heb je genoeg gegeten en heb je geen zin meer in tussendoortjes? Laat ze dan weg. Je moet ze niet eten!

Wat zit er in de shakes van DieetPro?

Je vervangt 2 maaltijden door een shake van DieetPro. Prima. Maar wat zit er dan in die shakes en zijn ze wel gezond? Ik heb het voor je nagekeken en de shakes van DieetPro zitten vol goede voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft.

Deze shakes zijn zodanig samengesteld dat jouw lichaam optimaal kan profiteren van al het goeds dat je nodig hebt om gezond te zijn.

 • Alle belangrijke vitaminen.
 • Noodzakelijke mineralen.
 • Chroom.
 • Hoogwaardige eiwitten.
 • Weinig suikers.

Vitaminen werken mee aan bv goed functioneren van je hart, rode bloedcellen produceren, sterke botten en tanden, zenuwcellen en spiercellen goed laten werken, mooie huid, immuunsysteem…(bron). En er is zoveel meer. Al deze vitaminen kan je halen uit gezonde voeding.

Je lichaam heeft dus voldoende vitaminen en mineralen nodig om gezond en goed te kunnen functioneren.(bron, bron) Doordat het product gemaakt is om mensen te helpen met hun gezondheid is er ook weinig suiker terug te vinden. Dat is goed. Suiker is ongezond en ten alle tijden te vermijden.(bron, bron)

De shakes zitten boordevol eiwitten. Deze houden je lichaam vol en gezond. Het hongergevoel verkleint als je voldoende eiwitten eet. Je zal minder de noodzaak voelen om te gaan graaien naar andere ongezonde voeding. Ben je een actieve persoon, dan zullen de eiwitten ook zorgen voor het behoud van je spieren.(bron)

Wie kan met dit programma aan de slag?

DieetPro Programma Review ErvaringenHet dieetpro programma is bedoeld voor iedereen die gewicht wil verliezen en op deze manier naar een gezond lichaam en een gezonde levensstijl wil gaan.

Het programma kan gevolgd worden door vrouwen én mannen.

Door shakes te drinken in plaats van echt voedsel te eten zal je minder calorieën eten. Hierdoor kom je in een dagelijks calorie tekort. En zo kan je vet verliezen.(bron)

Dat is de basis van gewicht verliezen. En met het DieetPro programma wordt jou die basis erg makkelijk gemaakt.

Gezien je elke dag nog tussendoortjes en één gewone maaltijd mag eten, blijft je lichaam wel gewend aan vast voedsel en zal je makkelijker kunnen stoppen met het shake-programma.

Is shakes drinken gezond?

Er zijn voorstanders en er zijn tegenstanders en dat is met alles zo in het leven. Het drinken van shakes is hier geen uitzondering op. Is het drinken van shakes gezond? Als je een goede shake hebt, kan het heel gezond zijn. Heb je een slecht product dan is het al minder gezond.

Alles hangt af van de kwaliteit en hoe je er zelf mee omgaat. De shakes van DieetPro zijn zodanig gemaakt dat ze super gezond zijn en alle belangrijk voedingsstoffen bevatten die jouw lichaam nodig heeft zodat jij de beste resultaten kan behalen.

Het drinken van whey-eiwit-shakes is een gezonde dagelijkse toevoeging. Het verstevigt je spieren, de kracht in je lichaam en je kan er efficiënt gewicht mee verliezen.(bron)

Is Dieet Pro betrouwbaar en bezorgt het kwaliteit?

dieetpro programmaAbsoluut! Ik heb zelf een maandpakket aangekocht en ben ermee aan de slag gegaan. De producten zijn van goede kwaliteit.

De producten ogen mooi. De potten zijn stevig en bevatten allemaal een maatschepje. Je kan ze makkelijk opbergen, openen en sluiten. De shake blijft fris en lekker in deze potten.

De producten zijn voorzien van etiketten waarop je alle voedingswaarden en andere informatie kan op terugvinden.

Als je producten van DieetPro besteld zal je merken dat je een kwalitatief top product ontvangt, dat niet alleen mooi oogt maar ook met zorg geproduceerd is.

Zijn er verschillende smaken?

Ja, er zijn verschillende smaken te krijgen in het Programma van DieetPro. Dat is leuk want niet iedereen heeft altijd zin om vanille of chocolade te drinken. Je kan dus kiezen en combineren voor wat afwisseling in je smakenpallet.

Dit zijn de smaken die momenteel te verkrijgen zijn:

 • Chocolade
 • Vanille
 • Mango
 • Aardbei
 • Kersen
 • Banaan
 • Cappuccino
 • Kokos
 • Caramel
 • Forest Fruit

Ik wil starten met het programma! Wat nu?

Als je wil starten met het programma is dat heel eenvoudig. Het enige wat je moet doen zijn de producten online aankopen en dan wachten tot ze geleverd worden. Daarna kan je starten.

Ik geef je alvast enkele tips mee waar je rekening mee kan houden. Hoe beter je de tips opvolgt, hoe sneller jij resultaten gaat zien.

 • Beweeg veel: neem de trap, maak een wandeling, sport: maar zit niet heel de tijd neer!
 • Drink elke dag, heel veel water.
 • Blijf in alle maaltijden gevarieerd eten. Dat zorgt ervoor dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt.
 • Speel niet vals! Houd je aan het schema.
 • Geniet van de extra energie die vrijkomt door actiever te zijn.
 • Wees lief voor jezelf.
 • Maak je hoofd leeg: minder zorgen is minder stress en beter voor het slanke lichaam.

Hoeveel kost dit programma?

Dit programma maak je zelf zo duur als je wil.  Afhankelijk van wat je koopt, zal je meer of minder moeten betalen. Zoals bij de meeste aankopen geldt ook hier het principe: “Hoe meer kopen, hoe minder betalen”.

shakes en vitaminen

Zo zal je voor 1 pot rond de 30euro betalen maar koop je jezelf een maandpakket van 119 euro dan heb je al 3 potten en nog veel meer extra.

Het is dus een kwestie van goed te beslissen wat jouw plannen zijn en waar je naartoe wil.

Producten die je kan kopen zijn onder andere:

 • Shakes.
 • Visolie
 • Multi vitaminen.
 • Vezelcomplex.
 • Chocolate Brownie.
 • Saus.
 • Verschillende tussendoortjes.

Je kan verschillende pakketen kopen aan voordeel tarieven. Maar ben je alleen op zoek naar één grote shake pot, dan is deze ook beschikbaar voor meer dan schappelijke prijzen. Ga dus zeker op de website een keertje rondkijken en kies dan wat je wil bestellen.

Waar koop je deze potten en hoe verloopt de bestelling?

Het DieetPro programma kan je alleen online aankopen via de website. Doe dit via de links in dit artikel dan ben je altijd gegarandeerd gesteld met de laagste prijs.

Je bestelt je producten online en de dag erna krijg je je boodschappen aan huis geleverd. Lekker snel en je kan dadelijk starten! De levering gebeurt snel. Voor 16u bestellen, volgende dag in huis.

Op de website heb je een aparte categorie met “bestellen”. Eens je daar op klikt kan je de producten gaan uitkiezen en in je winkelmandje steken. Dan is het een kwestie van bevestigen en betalen.

Kijk altijd naar de aanbiedingen. Dan koop je de voordeligste producten en kan je langer toekomen met de producten die je aankoopt.

Conclusie: DieetPro Programma!

Het DieetPro Programma is een dieet programma dat je helpt bij de strijd tegen de kilo’s. Als je dit programma netjes volgt dan zal je zeker resultaten zien.

Door het drinken van shakes ipv volle maaltijden te eten, zorg je ervoor dat je jouw calorie inname beperkt en dat je minder suiker binnen krijgt. Hierdoor kom je in een calorie tekort en zal je makkelijk vet verliezen.

DieetProHoud je dit enkele weken vol, dan kan dit écht een flinke boost geven in je gewichtverlies proces. De resultaten zullen zichtbaar worden en je voelt je de hele weg lang verzadigd.

De prijs van de producten is meer dan behoorlijk en je krijgt gegarandeerd kwaliteit!

Heel veel mensen hebben met deze producten gewicht verloren en dit op relatief korte termijn. Als jij het ook wil uittesten, laat dan zeker weten wat jij van de producten vindt en wat je resultaten zijn!

Bron: www.dieetpro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *