Droog Trainen Protocol voor de vrouw! Review! Geweldig of niet?
Fitgezondengelukkig.be - Dé website over gezondheid en gelukkig zijn!
reviews 6 juni 2018
Marjolein Geen reacties

Wil je ook graag fit en gezond worden? En toch lekker eten? En weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan kan dit wel eens dé oplossing voor jou zijn!

Ja, ik wil fit en gezond worden!

Droog Trainen Protocol voor vrouwen is een ebook met alle informatie die je als vrouw moet weten over vet verliezen en gespierd worden. In deze review lees je er alles over en zo kan je een weloverwogen beslissing nemen! GA ervoor!

droog trainenJe kan jouw computer niet meer openzetten of je ziet het voorbij komen : Droog Trainen Protocol voor Vrouwen van Henry van Es. Dit boek wordt alsmaar populairder de laatste tijd. Als je dit boek zou volgen en de informatie die erin staat goed gebruikt dan zou je binnen 3 maanden strakker in je vel zitten.

Het klinkt te mooi om waar te zijn en ik hoor veel vraagtekens bij mensen die het wel willen maar niet zeker zijn van de kwaliteit. Daarom ben ik dus op zoek gegaan naar dit programma en leg ik het hier onder het vergrootglas. Ik vertel je alles wat je moet weten over dit boek.

Dit kom jij te weten:

  • Wat is de bedoeling van het programma.
  • Wat houdt het programma in.
  • Wie is de auteur van het programma.
  • Wat je allemaal krijgt als je aan de slag gaat met het programma!
  • Mijn persoonlijke mening over het programma.

BMI berekenen
Het berekende BMI is

Jouw BMI is te laag. Het is belangrijk dat je voldoende en juiste voeding eet. Het receptenboek “Fitchef Turbo” kan je hier heel erg goed bij helpen.

Je hebt een goed BMI. Ben je toch niet helemaal tevreden en wil je toch graag wat kilo’s kwijt, dan kan de afslank receptenbijbel je hierbij helpen, samen met een goede training voor je lichaam, lukt dat zeker!

Je hebt een hoog BMI! Het is belangrijk voor je gezondheid om hier iets aan te doen. De afslank receptenbijbel is het perfecte receptenboek om je hierbij te helpen.

Wat is Droog Trainen?

droog trainenLaten we beginnen met de belangrijkste vraag. Wat is dat droog trainen eigenlijk? Want wij kunnen wel allemaal een programma zien voorbijkomen maar als we niet weten wat het wil zeggen, dan zijn we er niets mee.

Daarom is het belangrijk voordat je start om te weten wat het betekent.Wat is en wat betekent droog trainen? Droog trainen betekent dat je vet verliest.

Je verliest zodanig veel vet dat het gevolg daarvan is dat jij je spieren beter zal kunnen zien en jij een mooier afgelijnd lichaam krijgt. Dit doe je door net iets onder je caloriebehoefte te gaan eten. We zorgen dus dat we vet verliezen, slanker worden en zo onze spieren zichtbaarder worden.

Wat is Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is een e-book. Je krijgt het boek dus dadelijk zodra je beslist om het te kopen en je kans te wagen. Niet wachten op de postbode, geen gedoe als je niet thuis bent om het in ontvangst te nemen. Nee, gewoon bestellen, betalen en je vindt het terug in je mailbox.

Zodra je betaling in orde is, krijg je een mail. Een welkomstmail met daarin een link naar het boek. Als je deze link aanklikt dan kan je dadelijk aan de slag. Geen gedoe dus: kopen, betalen en dadelijk ontvangen! Zo hoort het ook.

Het boek bevat 70 pagina’s  vol met heel waardevolle en belangrijke informatie om jou te helpen bij het krijgen van een slank lichaam. Een gezond slank lichaam met zichtbare spieren. Wat wil een mens eigenlijk nog meer?

Wat staat er allemaal in het ebook? Wel heel veel. Het is een boek vol met informatie zodat jij ten volle kan werken aan jezelf en dit op de juiste, correcte manier. In het ebook vind je:

  • Een persoonlijk voedingsschema dat op jouw maat gemaakt wordt.
  • Informatie over voeding die je direct kan gaan gebruiken.
  • Informatie over trainen/sporten die je direct kan gebruiken.
  • Uitleg over de werking van ons lichaam.
  • Tips om jezelf gemotiveerd te houden.

Dit wordt allemaal besproken in het ebook. Bovenop al deze informatie, die helder en duidelijk is, krijg je nog een heleboel bonussen ook. Bonussen die je extra informatie geven en die je nog verder kunnen brengen om zo het proces nog extra te kunnen versnellen.

Kort gezegd:

Je krijgt alle informatie die je nodig hebt in 1 ebook, om eindelijk op de juiste manier aan de slag te gaan. En dit op een efficiënte manier zonder te veel onzinnige informatie.

trainen

Je gaat aan de slag met het berekenen van het aantal calorieën dat jij nodig hebt en hoe je die het best verdeelt onder de macronutriënten: vetten, koolhydraten en eiwitten. Zo leer je hoe je lichaam werkt en hoe je deze zo snel mogelijk in de vetverbrandingsmodus krijgt.

Wat is de bedoeling van dit programma?

Droog Trainen Protocol Vrouwen is ontwikkeld met als doel om binnen de 3 maanden lekker en strak in je vel te zitten. En het leuke ervan is, dat je er geen uren voor in de sportschool hoeft te zijn.

Op basis van het boek zou je dus zelf een voedingsschema kunnen maken, op een makkelijke en snelle manier. Zo weet je zeker dat je de juiste dingen eet. Daarbovenop krijg je het actieve gedeelte. Geen uren cardio, maar een duidelijk uitleg over de oefeningen die je moet doen.

Er zijn wel meerdere van deze programma’s online te vinden en vaak zit er ook veel onzin tussen. Beloftes die niet waargemaakt kunnen worden. Maar dit programma lijkt mij erg betrouwbaar en zinvol. Het heeft een basis die correct is en het werkt met de juiste ingesteldheid.

Wie is Henry van Es?

Als we willen weten of het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen kwaliteit is, dan is het ook wel even belangrijk om te kijken wie het geschreven heeft. Wie is de man achter het boek en is hij ons vertrouwen wel waard?

De auteur van het boek is Henry van Es te zijn. Henry is de eigenaar van de Droog Trainen Academie. Hij was een marinier. Een man van de arbeid en van de training. Op zijn website kan je met regelmaat tips terugvinden over het bouwen van een sterk, fit en gespierd lichaam.

push ups

Henry van Es is een open man. Op zijn website kan je namelijk alle informatie terugvinden die je van hem moet weten. Zijn adresgegevens staan op de website. Ik heb even een zoektocht op het internet gedaan en ik moet in alle eerlijkheid zeggen dat ik van hem geen enkele negatieve recensies ben tegengekomen.

Henry van Es, de man achter het Droog Trainen Protocol Vrouwen, heeft in zijn loopbaan veel kennis en ervaring opgedaan. Deze wetenschap heeft hij gedeeld met de rest van de mensen en daarom dit boek “Droog trainen protocol”. De man is zonder enige twijfel te vertrouwen.

De Droog Trainen Academie vinden we ook terug op Facebook. Daar heeft het maar liefst 50.000 likes. We kunnen dus rustig stellen dat de Droog Trainen Academie een autoriteit is in de fitness/dieet industrie.

Wat is er zo geweldig aan Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Er is veel onderzoek gedaan naar vrouwen die proberen af te vallen en gespierder te worden. Uit dat onderzoek is gebleken dat de meeste vrouwen eigenlijk niet precies weten, hoe ze dan op een juiste en succesvolle manier moeten omgaan met eten en sporten.

Er zijn veel vragen naar voeding. Welke voeding, hoeveel, wanneer moet ik het eten? Doe ik de juiste oefeningen om binnenkort resultaat te zien? We zien door het bos de bomen niet meer. Er is immers zoveel in de aanbiedingen en de ene zegt het tegenovergestelde van de andere en wat is er dan nog waar?

Hulp gaan vragen aan andere mensen is niet altijd zo makkelijk. Je kent het wel : je zegt dat je keihard traint maar dat je maar niet vermagert en geen vet verliest, en ze lachen je uit. Ze sturen je naar de psycholoog omwille van je zelfbeeld.

Belachelijk. Sommige mensen en artsen denken alles te weten en boven de mensheid te staan, maar niets is minder waar. Ikzelf heb er jarenlang mee gesukkeld en ook ik werd afgeschilderd als psychologisch “niet helemaal in orde”. Ik heb me er vaak druk in gemaakt, maar ben dan zelf aan de slag gegaan!

Jij kan dat ook! Beslis zélf wat je gaat doen. Ga op zoek naar informatie en koop goede kookboeken. Ga jouw eigen eten zelf maken en meten en weet wat je eet. Train zoals het hoort en laat je zeker niets meer wijsmaken.

Wat krijg je allemaal als je het Droog Trainen Protocol koopt?

droog trainenJe krijgt een heleboel waardevolle en zinvolle informatie met daar bovenop nog een aantal bonussen. Je ontvangt informatie over voeding, training en hoe ons lichaam werkt. Het programma is geschikt voor elke vrouw omdat het eenvoudig en makkelijk te volgen is.

Je start bij het begin en daardoor leer je rustig aan de methode kennen van het Droog Trainen Protocol. Als je de methode kent en begrijpt dan kan je starten met resultaten te behalen.

Als je het programma koopt dan zal je snel resultaten zien (tenminste als je het programma volgt). Zoals met alle positieve dingen in jouw leven, zal je je beter gaan voelen. Jouw motivatie stijgt en je krijgt meer vertrouwen. Je zal geleidelijk het lichaam krijgen waar je zo hard voor werkt.

Bovenop het ebook met het hele programma in, krijg je nog 6 bonussen, geheel gratis! Henry geeft deze bonussen slechts tijdelijk gratis weg en de bonussen hebben een gezamenlijk waarde van € 182,00. Dat is best veel en dus erg mooi dat je dat er gratis bij kan krijgen.

Extra bonussen

BONUS 1: Trainings- en voedingslogboek

Dit boek geeft jou de mogelijkheid om alles bij te houden. Je houdt bij hoeveel je eet en wat je eet en op welk tijdstip van de dag. Je krijgt toegang tot een Excel sheet die al voorgemaakt is. Het enige dat jij dan nog moet doen is hem invullen.

BONUS 2: Macronutriëntcalculator.

calculatorDankzij deze handige calculator weet je precies hoeveel macronutriënten: eiwitten, vetten en koolhydraten je dagelijks moet eten om het beste resultaat te halen. Zo kan je perfect nagaan of je goed bezig bent met voeding en hoe je jezelf kan verbeteren.

BONUS 3: Objectief progressie meten

Deze bonus is heel belangrijk en erg zinvol. We staren ons met z’n allen blind op het cijfer op de weegschaal. We weten al wel dat dat niet moet, maar het is een automatische reactie die we toch hebben. En God mag weten dat we ons slecht voelen als het cijfer niet weergeeft wat we graag zouden willen.

Met deze bonus leer jij je vooruitgang op een goede manier te meten. Spieren wegen al meer dan vet. Water ophouden zorgt voor extra gewicht. Deze tool is dus echt belangrijk voor een objectief resultaat.

BONUS 4: Lijst met gezonde voedingsproducten.

Als je resultaten wil, moet je gezond eten. Het is best makkelijk om te weten wat gezond of niet gezond is maar soms twijfel je wel eens. Deze lijst staat vol met gezonde voedingsmiddelen.

BONUS 5: 12 weken trainingsprotocol thuis.

Heb je geen fitness in de buurt of heb je gewoon geen tijd of geen zin om naar de fitness te gaan? Dan is dit boek de juiste keuze voor jou! Alle oefeningen zijn gebaseerd op je lichaamsgewicht. Zo kan jij thuis de juiste oefeningen doen. Extraatje: je hebt geen externe spullen of apparaten nodig!

BONUS 6: 12 weken trainingsprotocol sportschool.

Dit deeltje is voor diegene die wel liever naar de een fitnesszaal gaan. Om niet alleen te zijn. Als duwtje in de rug. Of om samen met vrienden te gaan. Het trainingsprotocol bestaat uit 3 fases. De schema’s zijn voor 3, 4 en 5 dagen per week trainen. Jij kiest dus!

Krijg DIRECT het ebook Droog Trainen Protocol Vrouwen (kortingslink)

 Droog Trainen Protocol Ervaringen

Op Facebook kunnen we veel positieve ervaringen vinden over het Droog Trainen Protocol voor vrouwen. Maar ook op de website zelf en op het internet in zijn geheel vinden we veel positieve reacties terug.

droog trainen protocolHet programma vraagt wel een beetje engagement van jezelf. Je moet namelijk echt wel trainen en je moet ook echt de gezonde voeding eten, die staat voorgeschreven. Het gaat dus niet vanzelf. Denken dat je het boek koopt en dan mager wordt van er naar te kijken, werkt dus niet.

Hier zie je een foto van Angela en je ziet duidelijk verschil. Angela ziet er -na het volgen van het Droog Trainen Protocol- gespierder en fitter uit én ze heeft ook een lager vetpercentage. Allemaal dankzij het programma en een flinke dosis doorzettingsvermogen.

 

Krijg DIRECT toegang tot het Droog Trainen Protocol Vrouwen.

Droog Trainen Protocol Review!

Zelf heb ik mij het programma ook aangeschaft om jou te kunnen vertellen wat ikzelf van dit programma vind en of ik je dit programma zou aanbevelen. Nadat ik betaald had ontving ik direct het boek in mijn inbox. En om eerlijk te zijn vind ik dat erg leuk en motiverend. Je kan dadelijk beginnen.

Doordat je dadelijk kan beginnen, krijg je het boek op het hoogtepunt van jouw motivatie en kan je dadelijk aan de slag op een goede manier en starten met een lijst te maken van alles wat je nodig hebt en wil gaan doen.

Hoe ziet het boek eruit?

Het boek is duidelijk, helder, netjes en zonder teveel gedoe erbij. Het straalt rust uit en je kan snel terugvinden waar je wat kan lezen. Het boek heeft een duidelijke opdeling zodat je niet eindeloos lang moet zoeken naar de juiste informatie en het ziet er ook nog erg leuk uit.

Hoeveel kost het Droog Trainen Protocol Vrouwen!

Het complete pakket met alle bonussen er extra bij heeft een totale waarde van maar liefst € 250,00..

Maar, je kunt het complete pakket nu tijdelijk voor slechts € 67,00 bestellen en je krijgt direct toegang.

Niet tevreden? Geld terug!

Als blijkt dat je niet tevreden bent van het programma en je toch niet de gewenste resultaten behaald, dan kan je gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie… Deze geldt 14 dagen.

Een “niet-goed-geld-terug” garantie kan je alleen maar beloven als je echt voor 100% zeker weet dat jouw product goed is en dat het helemaal onderbouwd is en werkt.

Henry gelooft in zijn Droog Trainen Protocol programma en daardoor heb jij helemaal niets te verliezen.

Droog Trainen Protocol Vrouwen Downloaden

droog trainenJe hebt nu een uitgebreide en eerlijke review gelezen over het Droog Trainen Protocol van Henry van Es en je hebt hopelijk alle antwoorden gekregen die je wilde op jouw vragen. Ik begrijp goed dat je inmiddels overtuigd bent en dat je gewoon heel veel zin hebt om ermee aan de slag te gaan en te beginnen.

Nu vraag je je natuurlijk af waar je dit e-book (+ bonussen) kunt downloaden.

Ben je nu overtuigd en wil je voor eens en voor altijd afrekenen met het overtollige vet? Ga dan nu via deze link naar het Droog Trainen Protocol Vrouwen en binnen 3 maanden heb jij een lichaam waar je trots op bent.

Je kunt het Droog Trainen Protocol voor vrouwen downloaden via deze link! 

Veel plezier ermee en ga ermee aan de slag! Je wordt er heel gelukkig van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *