FitChef Turbo Review! Het nieuwe boek van de FitChef!
Fitgezondengelukkig.be - Dé website over gezondheid en gelukkig zijn!
afvallen 17 december 2017
Marjolein Geen reacties

Wil je ook graag fit en gezond worden? En toch lekker eten? En weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan kan dit wel eens dé oplossing voor jou zijn!

Ja, ik wil fit en gezond worden!

Twijfel je om het boek FitChef te kopen? In dit artikel vertel ik je wat je kan verwachten van het boek van Mark van Oosterwijck? Als je wil weten wat je er allemaal kan in terugvinden, lees dan snel verder!

fitchef turboLekker en gezond eten en daarbij toch gewicht kunnen verliezen. Dat is iets dat we allemaal graag zouden willen. Maar vaak gaat het zo simpel niet. In het boek FitChef Turbo van Mark van Oosterwijck is dat wel anders.

De schrijver van dit boek heeft zelf jarenlang te kampen gehad met overgewicht tot hij op een bepaald moment besloot er iets aan te gaan doen.

Mark van Oosterwijck weet waar hij over spreekt. Dat is meestal zo met mensen die zelf hebben moeten vechten voor een gezond lijf zonder overgewicht.

Een passie ontwikkelen voor gezond eten ging op deze manier erg makkelijk. En gezond eten hoeft helemaal niet saai of vervelend te zijn, integendeel.

Het belangrijkste is dat je op een verstandige manier gaat eten en dat met de juiste ingrediënten. In dit boek gaan we zeker geen honger lijden. Gezond eten kan je immers met een buikje vol. Met behulp van de juiste voedingsstoffen en de juiste producten lukt dat allemaal en is dat makkelijker dan we denken.

Ik bespreek hier in het artikel het boek FitChef en dan kan je zelf uitmaken of je het de moeite waard vindt! Ik weet het nu al!

Wie is Mark Van Oosterwijck?

Van Oosterwijck heeft zelf jarenlang te kampen gehad met overgewicht. Hij heeft zich daardoor in de fitness en voedingsindustrie verdiept. Nu is hij een expert op het vlak van fitness en gezonde voeding. Hij heeft een fitnessblog en website en ook al andere boeken geschreven.

Met zijn nieuwe boek FitChef Turbo wil hij de mensen bewust maken van hun eigen lichaam. Niet zomaar willekeurig wat recepten delen maar duidelijk maken waarom bepaalde gerechten goed zijn en anderen niet. Wat doen bepaalde voedingsstoffen voor ons lichaam en waarom hebben we ze nodig?

Wat staat er in het boek Fitchef Turbo?

fitchef turboFitChef Turbo is het vervolg op het eerste boek FitChef. Dat eerste boek kwam uit in 2016 en gaat over de persoonlijke ervaringen in de strijd tegen overgewicht van de schrijver zelf! Het doel van zijn eerste boek was om andere mensen -die ook vechten met overgewicht- te helpen om gezonder en fitter te worden. Door het aanbieden van gezonde en makkelijke recepten.

Het eerste deel FitChef was een overweldigend succes waarop heel veel positieve reacties zijn gekomen. Er kwam nog meer vraag naar recepten en dus heeft de schrijver een tweede boek gemaakt. Nieuwe recepten en nog makkelijker klaar te maken op nog een kortere tijd. Alleen maar voordelen dus!

Het probleem met de meeste kookboeken is dat ze snel in de boekenkast verdwijnen, zegt Van Oosterwijck. Ze zijn te moeilijk, te ingewikkeld, te lastige recepten met vreemde ingrediënten en de voorbereiding duurt een eeuwigheid. Dat soort recepten is leuk om een keertje uit te proberen in vakantie periodes maar niet voor dagdagelijks gebruik.

Het boek van Van Oosterwijck laat zien dat gezond eten maken niet lang hoeft te duren en moeilijk moet zijn. Je hoeft er geen uren tijd in de steken of geen 5 supermarkten voor af te lopen. Het hoeft ook niet moeilijk of saai te zijn. In dit boek krijg je de lekkerste recepten met eenvoudige ingrediënten en dit op een zo kort mogelijke tijd klaargemaakt.

Fitchef Turbo bevat recepten die in 5-15 minuten klaar zijn. Er zijn recepten die je in 1 keer kan klaarmaken voor een hele week. Daarnaast bevat het boek voorbeelden van weekmenu’s, bewaartips en tips om tijd te besparen.

FitChef Turbo!

  • Snelle recepten binnen 15minuten klaar! Voor elk moment van de dag!
  • Recepten die vol zitten met gezonde porties eiwitten en vetten!
  • 5 stappenplan voor een persoonlijk weekmenu op maat.
  • Voorbeeld van weekmenu’s, meal prep tips, bewaartips.
  • Stevig en mooi boek, hardcover, met 248 pagina’s.

Wat zijn de 5 belangrijkste pijlers van FitChef Turbo?

Het boek Fitchef is gebaseerd op 5 belangrijke pijlers.

Deze vijf pijlers zijn balans, eenvoud, smakelijk, eiwitrijk en betaalbaar. Alle 5 belangrijke pijlers die bepalen waarom het boek de moeite waard is. Laten we eerlijk zijn, de recepten moeten niet alleen gegarandeerd lekker zijn, maar je wil ook weten dat ze makkelijk zijn en dat je er geen uren gaat mee bezig zijn.

pijlers

  •  De recepten zijn met heel veel zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Ze bevatten alle belangrijke voedingsstoffen. Dit in  de juiste verhouding. De juiste voedingsstoffen eten in de juiste verhoudingen zorgt ervoor dat je fit en gezond wordt en ook kan blijven. Dit zorgt voor Balans!
  • De recepten zijn snel klaar zonder veel gedoe. Iedereen kan deze recepten maken, je hoeft er geen koksdiploma voor te hebben. Praktisch, efficiënt en snel. Eenvoud!
  • Gezond eten wil natuurlijk niet zeggen dat het vies moet gaan smaken! Integendeel, gezond eten kan ook ontzettend lekker zijn. De recepten zijn ook heel erg gevarieerd en dat zorgt er dan weer voor dat je je ook niet gaat vervelen. Lekker en heel veel keuze! Smakelijk!
  • Alle recepten in dit boek bevatten heel veel eiwitten. Dat is heel belangrijk voor mensen die veel sporten en dus spieren willen opbouwen maar ook voor mensen die willen afvallen. Eiwitten houden je lekker vol en zorgen ervoor dat je sterk wordt. Eiwitrijk!
  • De recepten bevatten geen duizend verschillende ingrediënten die je in de biowinkel of bij de exotische winkels moet gaan kopen. En ze kosten ook geen stukken van mensen. Alle dingen die je nodig hebt , vind je in de supermarkt achter de hoek. Betaalbaar!

Gezond eten is niet moeilijk of ingewikkeld!

Het boek zorgt ervoor dat gezond eten simpel wordt en die levensstijl ook makkelijk aan te houden is. Je hoeft geen uren in de keuken te staan voor een maaltijd klaar te maken. Wat je wél moet doen is gewoon teruggaan naar de basis.

We maken het eten niet ingewikkeld en we gaan ook geen voedingsgroepen uitsluiten. In veel diëten mag je bepaalde voedingsgroepen niet eten, maar dat is hier helemaal niet het geval. Je hoeft niets te mijden en je kan gewoon lekker genieten van alle voedingsgroepen.

Gezond zijn en gezonde voeding wil dus niet zeggen dat je van de ene op de andere dag je hele leven op zijn kop moet gaan zetten en alles moet veranderen. Kleine aanpassingen zijn vaak al voldoende om hiermee aan de slag te gaan. Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat je fit en gezond wordt en dat je lekker kan genieten van je leven en ook van je eten.

Zorg er wel voor dat het geen obsessie wordt. Hou het gezellig en gezond.

Weet wat je eet: bereken je calorie inname!

Heel erg leuk en handig aan dit boek vind ik het feit dat je zelf kan gaan berekenen hoeveel calorieën je eet. Dit samen met een duidelijk onderscheid tussen hoeveel percentage eiwitten, koolhydraten en vetten. Zo kan je al je macronutriënten kennen en daar jouw voordeel uit halen.

Veel mensen worstelen met de hoeveelheid calorieën die ze moeten eten en omdat ze niet precies weten hoeveel calorieën bepaalde ingrediënten dan wel hebben. Dat uitrekenen lukt niet altijd, ook niet als je er de juiste apps voor hebt. Daarom is het net zo handig dat je een maaltijd klaarmaakt uit het boek en dan EXACT weet wat je binnen hebt.

fitchef Turbo

Bij het boek krijg je ook nog een handige boodschappenlijst. Hierdoor wordt het makkelijker om in de supermarkt de calorierijke producten te laten staan en juist te kiezen voor de gezondere voeding. Hou je er niet van en kan je niet aan de verleidingen weerstaan : laat je boodschappen dan thuis leveren!

Alle recepten bevatten heel veel  eiwitten en bij de meeste recepten kan je zelf kiezen of je ze mét of zonder bron van koolhydraten wil eten. En bij elk recept de precieze voedingswaarde ernaast, wat van dit boek en deze recepten echt een “must-have” maakt!

De juiste hoeveelheid voedingsstoffen!

Met dit boek Fitchef heb je niet het gevoel dat je een dieet volgt. Je bent eigenlijk gewoon lekker gezond aan het eten en het voelt niet alsof er bepaalde dingen niet mogen of wel moeten.

Een dieet is trouwens een verkeerde ingesteldheid van de mensen die iets nodig hebben. Wat heb je nodig? Een gezond lichaam, maar wil je dat gezonde lichaam voor 5 weken of wil je dat graag houden voor de rest van je leven? In het tweede geval zal je dan ook de rest van je leven, gezond moeten blijven eten. Geen dieet dus, maar een levensstijl.

Het fantastische aan dit boek is dat je jezelf niet meer moet afvragen of je wel genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt en de juiste hoeveelheden. Het wordt allemaal in jouw plaats berekend en je hoeft alleen maar na te doen wat er beschreven staat.

Door dit boek zal je snel begrijpen dat het verlagen van je vetpercentage helemaal niet zo moeilijk is en dat je dat doel makkelijk kan bereiken. Je let gewoon op wat je eet. Wat zeker niet wil zeggen dat je veel minder moet gaan eten. Of zoals ze het soms nog zeggen : je mag calorieën eten, zolang het maar de juiste calorieën zijn.

Dik zijn is niet meer gepermitteerd!

In de maatschappij van vandaag wordt het alsmaar duidelijker dat dikke mensen niet meer gezond zijn. Ze zouden er beter iets aan doen. Maar geldt dat ook niet voor minder dikke mensen die toch wel wat overgewicht hebben? Dik zijn is niet gezond en zeggen dat dik zijn mooi is en gezond dat is ronduit belachelijk.

Dikke mensen lopen veel risico’s. Gezondheidsrisico’s die het allemaal niet de moeite waard zijn. Hartproblemen, bloed- en vaatziekten, diabetes, suikerziekte, noem maar op.. Dik zijn en een te hoog vetpercentage hebben is heel erg slecht.  Het is dus ook belangrijk dat we met z’n allen iets doen aan onze gezondheid.

Als je tegenwoordig in de winkels loopt, krijg je een overvloed aan troep, koeken, chips en chocolade. Mensen eten niet liever en er is altijd een excuus waarom we vandaag wel weer eens mogen zondigen : Het is zaterdag, het is zondag, het is vrijdagavond en we zijn moe. Het is vakantie dan mag het wel een keertje, of een feest een verjaardag of een uitje.

Zoek geen excuses voor je overgewicht. Veel overgewicht of maar een beetje, het is sowieso niet gezond. En er zijn op het internet genoeg site’s te vinden waar ze magische pillen en diëten beloven, maar ondertussen weten we allemaal dat het zo niet werkt. We zullen niet vermageren als we niet ZELF op onze voeding letten.

Fitchef Turbo: kopen of niet?

fitchef

Fitchef is een kookboek voor mannen en vrouwen. Mannen en vrouwen  die gezonder willen leven, maar er ook beter willen uitzien. Het boek is van onschatbare waarde en een ontzettend grote hulp. Het neemt stress weg en stuurt je de juiste richting uit.

Als je langer van je gewicht wil afraken dan een week of vijf, en als je écht blijvend gezond wil zijn, dan is dit boek een echte aanrader.

Zoals hierboven beschreven is het niet zomaar een kookboek en al zeker niet “het zoveelste”. Het is een kookboek met recepten , ingrediënten én alle informatie die je nodig hebt om te weten of je de juiste voedingsstoffen binnen neemt. Je kan gemakkelijk aan de slag met het analyseren van je voeding! Zo kom je tot de beste resultaten!

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

FitChef kent een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dat houdt in dat als je -om wat voor reden dan ook- niet tevreden bent over het boek, je gewoon binnen 14 dagen na aanschaf, je geld terug kunt vragen.

Zo loop je geen enkel risico op een miskoop en heb je niets te verliezen! Jij kan hier alleen maar winnen!

FitChef Turbo review conclusie.

Door het boek FitChef ga je gezonder en gevarieerder eten. Zo krijg je geen jojo-effect en kan je makkelijk je levensstijl aanpassen. Je past je eetgewoontes aan en je geniet gewoon lekker verder van eten en lekker koken.

Het boek kost 29,95 euro. Helemaal niet veel voor een dergelijk product. Bovendien wordt het boek gratis verzonden.

Als je ook interesse hebt in het eerste deel, de FitChef, dan kan je ervoor kiezen om beide boeken aan te kopen. Je krijgt dan een leuke combinatie aanbieding en betaalt dan 49,95 euro. De verzending is hier ook gratis.

Ik raad je het boek van harte aan en ik hoop dat je er jouw voordeel uithaalt , net als vele anderen voor jou gedaan hebben.

Eiwitrijke recepten nodig? FitChef Turbo helpt je verder met heerlijk lekkere en gezonde recepten.

Ga nu naar de kortingspagina!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *