Koolhydraatarm 30 dagen menu! Onze ervaringen - fitgezondengelukkig.be
Fitgezondengelukkig.be - Dé website over gezondheid en gelukkig zijn!
reviews 10 augustus 2018
Marjolein Geen reacties

Wil je ook graag fit en gezond worden? En toch lekker eten? En weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan kan dit wel eens dé oplossing voor jou zijn!

Ja, ik wil fit en gezond worden!

Een koolhydraatarm receptenboek met alles erop en eraan! Als je nog één keer wil proberen af te vallen dan is dit boek jouw ticket naar succes en een gezond en gelukkig leven!

koolhydraatarm 30 dagen menuJa! We zijn zover! Het is tijd voor iets nieuws! Het Koolhydraatarm 30 dagen menu. Het is een nieuw e-book met gezonde recepten die weinig koolhydraten bevatten.

Het zijn koolhydraatarme recepten die je gemakkelijk en snel kan klaarmaken. We weten dat koolhydraten niet goed zijn voor het lichaam. Té veel koolhydraten worden immers omgezet in suikers en opgeslagen als vet in ons lichaam.

Dat is niet de bedoeling. Daarom is het belangrijk om jouw voeding goed te bekijken en te overwegen wat je wel en wat je niet eet. Onze Westerse Wereld zit vol met koolhydraten en het is zo verschrikkelijk ongezond.

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu was iets waar ik dadelijk gek van werd! Ik heb namelijk ook een periode gehad dat ik werkelijk baalde om elke dag opnieuw weekmenu’s en dagmenu’s te moeten gaan uitvinden.

TIP: Er is een pagina waar je  Het Koolhydraatarm 30 dagen menu met korting kunt kopen. Zo kan je heel wat geld besparen. Ga via hier naar de kortingspagina van Het Koolhydraatarm 30 dagen menu!

Als ik dan een receptenboek zie voorbij komen als dit Koolhydraatarm 30 dagen menu, mijn God, dan wil ik dat iedereen het ziet! Ik wou dat ik zoiets voor handen had gehad! Het bespaart een mens veel tijd en je hoeft ook niet ongerust te zijn dat je fouten maakt.

Ik heb dadelijk het boek gekocht en ben er -samen met een vriendin- zelf mee aan de slag gegaan. Tot mijn verrassing kreeg ik er ook nog een heleboel geweldig interessante bonussen bij!

Wie is de schrijver van Het Koolhydraatarm 30 dagen menu?

Timo BreemenDe schrijver van Het Koolhydraatarm 30 dagen menu is Timo Breemen. Deze man is de oprichter van de website BGreat.nl.

Op deze website zet hij elke dag heerlijke recepten en schrijft hij artikels met belangrijke informatie over lichaam, gezondheid, diëten, sporten,  beweging en voedingssupplementen.

Hij heeft heel veel geleerd over het concept afvallen en dik zijn en hij deelt deze kennis graag met andere mensen.

Uit eigen ervaring is hij aan de slag gegaan met gezonder worden en gewicht verliezen  en dit op een zo makkelijk mogelijke manier. Zijn website was de start van zijn succes.

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu: Wat is het?

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu is een programma dat helemaal gebaseerd is op het eten van koolhydraatarme maaltijden. Het boek bevat dus enkel en alleen koolhydraatarme recepten. In het boek vind je 30 dagmenu’s. Elk dagmenu bevat 6 eetmomenten. Ontbijt, ochtendsnack, lunch, middagsnack, diner, avondsnack.

Bij alle dagmenu’s staan de voedingswaarden aangegeven. Deze voedingswaarden/macronutriënten zijn in de juiste hoeveelheden samengesteld. Zo zal jij een maximum aan lichaamsvet kunnen verbranden.

Dit klinkt allemaal zo gemakkelijk. Een beetje een sprookje want als het boek werkelijk alles geeft wat het beweert te geven, dan zou dit wel eens een fantastisch hulpmiddel kunnen zijn voor heel veel mensen!

Wat is er zo geweldig aan Het Koolhydraatarm 30 dagen menu?

Er zijn zoveel dieet boeken tegenwoordig dat je er makkelijk onder bedolven zou raken. Helaas zijn de meeste boeken gebaseerd op onwetendheid of gepubliceerd om te verkopen. Vaak klopt de inhoud niet en komen de boeken hun belofte niet na.

Maar het Koolhydraatarm 30 dagen menu is anders. Je kan zien dat er écht met zorg en liefde gewerkt is aan het boek. Er is veel tijd besteed aan het samenstellen van de beste weekmenu’s. Het boek ziet er goed uit en is erg gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft niet op zoek te gaan naar informatie, alles is namelijk heel helder en duidelijk aanwezig.

Naast het e-book met de 30 dagmenu’s krijg je ook nog een aantal gratis bonussen. Meestal als je iets gratis krijgt, is het niet veel soeps, maar in dit geval zijn die gratis bonussen van erg goede kwaliteit. Je krijgt een hoop belangrijke informatie die jou verder kan helpen in jouw afslankproces.

TIP: Er is een pagina waar je Het Koolhydraatarm 30 dagen menu met korting kunt kopen. Zo kan je heel wat geld besparen. Ga via hier naar de kortingspagina van Het Koolhydraatarm 30 dagen menu!

Wat krijg je als je Het Koolhydraatarm 30 dagen menu koopt?

30 dagen menuAls je Het Koolhydraatarm 30 dagen menu koopt dan krijg je natuurlijk het e-book. Je koopt het en enkele minuten later zit het in jouw mailbox. Erg makkelijk want je kan onmiddellijk beginnen. Ik hou daar erg veel van! De onmiddellijke start van iets nieuws, iets beter!

Je kan het e-book op alle apparaten bekijken. Een computer, laptop, tablet en zelfs op de telefoon. Het boek bevat 115 pagina’s en 30 volledige dagmenu’s met meer dan 40 overheerlijke recepten.

Hier bovenop ontvang je DRIE volledig gratis bonussen!

Bonus 1: Boodschappenlijstjes voor vier weken.

Je krijgt voor elke week een boodschappenlijstje waar exact op staat wat je nodig hebt en wat je  moet gaan kopen. Zo kan je dus per week naar de winkel om de juiste voedingsmiddelen in huis te halen. Dat bespaart je niet alleen veel tijd maar ook veel geld.

Het is immers wetenschappelijk bewezen dat je meer geld uitgeeft als je meerdere malen per week naar de winkel moet gaan.

De lijstjes zijn duidelijk en alles staat bij elkaar. Groenten bij groenten, kaas bij kaas, geen gedoe met 25 keer hetzelfde gangpad doorlopen omdat alles door elkaar staat. De ingrediënten zijn makkelijk, eenvoudig en gewoon te verkrijgen in de supermarkt. Ze zijn niet extreem duur.

Ze doen dus niet moeilijk! Het zijn gewone simpele producten die jij voor een betaalbare prijs in de supermarkt naar keuze kan krijgen.

Bonus 2. Informatiebundel over het proces van vetverlies!

In deze pagina’s vind jij alle informatie die jij moet weten over hoe je vet kan verliezen. Het is niet onbelangrijk om hier even aandacht aan te besteden en te weten te komen hoe jouw lichaam werkt.

De uitleg is simpel, klaar en helder. Je krijgt extra tips en je kan zo aan de slag om jouw vetverbranding een boost te geven.

30 dagen koolhydraatarm

Bonus 3. Mindset online video cursus

Dit is misschien wel de belangrijkste bonus die je kan krijgen. Jouw mindset! Jouw gedachtengang! De manier waarop je hier in stapt en ermee van start gaat. Mijn God, onze mindset bepaalt alles!

Zonder de juiste mindset kan een mens niets bereiken. Met de juiste mindset kan een mens alles bereiken!

Ook gewicht verliezen.

Het is dus belangrijk dat jij op de juiste manier start met dit programma, met de juiste gedachtengang en de wetenschap dat dit programma voor jou de ommekeer zal betekenen! De video’s die je krijgt, zullen ervoor zorgen dat jij deze keer wél gemotiveerd blijft en veel gewicht zal kwijtspelen.

Je kan de video’s zoveel bekijken als je wil en als je een zwak moment hebt, heb je steeds iets om op terug te vallen. Daarom is de waarde van deze video niet te onderschatten. Mensen hebben vaak een gebrek aan doorzettingsvermogen of iemand die hen begrijpt en steunt. Deze video’s geven jou dat beetje extra!

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu: hoe was mijn ervaring?

Als ik het Koolhydraatarm 30 dagen menu gekocht heb, dan heb ik online betaald. Zodra de betaling in orde was, kreeg ik een email. In die email kreeg ik direct toegang tot het Ebook Het Koolhydraatarm 30 dagen menu. Ook de gratis bonussen kreeg ik dadelijk toe gestuurd.

weekmenu

De mail die ik kreeg, is persoonlijk verstuurd door Timo en hij geeft je dadelijk een goed gevoel door te schrijven dat als je vragen zou hebben, jij deze altijd mag stellen. Hij laat hierdoor weten dat hij steeds zal antwoorden op alle vragen die je hebt. Dit lijkt niet zo belangrijk maar het geeft op één of andere manier een fijne geruststelling.

Een gevoel van : Dit gaat lukken met dit boek! Met dit boek ga ik mijn lichaam gezond maken!

Wat vind ik van het boek?

 • Het boek is mooi en overzichtelijk. Er zijn mooie felle, heldere kleuren.
 • Het boek leest vlot en makkelijk.
 • Je krijgt een duidelijke beeld van de indeling van het boek.
 • Er is een duidelijke afdeling voor de dagmenu’s.
 • De dagmenu’s zijn lekker, vernieuwend en makkelijk klaar te maken.
 • Je ziet bij elk recept snel wat je nodig hebt, hoe je het moet maken en hoe het er zal uitzien.
 • Bij elk recept krijg je dus een bereidingswijze en een afbeelding/foto van het menu.
 • Bij elk recept krijg je ook de voedingswaarden/macronutriënten/calorieën.
 • De recepten smaken heerlijk.

De resultaten.

Ik liet een goede vriendin van mij het boek uittesten en dit waren de resultaten die ik zelf kon zien en vaststellen en die ze mij zelf vertelde.

 • Ze kreeg heel veel energie van deze recepten. Geen dipjes meer tijdens de middag of andere vervelende vermoeidheden.
 • Ze zit lekker in haar vel en zo voelt ze zich ook.
 • Ze voelt zich mentaal ook veel beter.
 • Haar gedachten zijn vrolijker en positiever.
 • Zij verloor in de eerste week maar liefst 4 kilo, dat is best veel maar dat is zo veel omdat koolhydraten vocht vasthouden en omdat je ze nu niet meer eet, laat je lichaam het vocht los. Hierdoor verlies je de eerste week meer kilo’s.
 • De volgende weken had ze een gemiddelde van 1-1,5kilogram vetverlies.

Ze verloor op een maand tijd bijna 9 kilo. Dat is erg veel en het gevoel dat dit op een erg gezonde manier is gebeurd, zou wel eens juist kunnen zijn. Zoveel tijd later is het gewicht er nog steeds af en gebruiken we alle twee nog steeds de recepten uit het boek. Mijn vriendin is er super blij mee en ik nog veel meer!

Twee gelukkige vrouwen dus!

Garantie van 30 dagen.

garantiebewijs

De garantievoorwaarden staan duidelijk vermeld op de aankooppagina. 30 dagen niet-goed-geld- terug garantie. Dit getuigt van veel zekerheid dat hier een goed product verkocht wordt. Anders geef je deze garantie natuurlijk niet.

Je kan het boek uitproberen en ben je niet tevreden dan kan jij het bedrag terug vragen. Je loopt geen enkel risico. Belangrijk is hier natuurlijk dat jij het boek volgt en de recepten klaarmaakt en niet tussenin gaat lopen snoepen.

Wees eerlijk tegen jezelf en ga er voor 100% in mee.

Waar koop ik het boek?

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu is alleen online verkrijgbaar. Daarom is het ook een e-boek en kan je dus niet naar de boekenwinkel lopen. Via een online website ga je naar een beveiligde betaalpagina en daar kan je betalen met Ideal, paypal en creditcard.

Zodra je jouw gegevens hebt ingevuld en betaald hebt, krijg jij toegang tot het boek. Het Koolhydraatarm 30 dagen menu kan je kopen via een kortingspagina en je moet dan alleen maar weten waar die pagina zich bevindt. Hier krijg je een grotere korting en zal je dus minder moeten betalen.

KORTINGSPAGINA KOOLHYDRAATARM 30 DAGEN MENU

Conclusie!

Ik ben erg tevreden van dit receptenboek. Ik ben echt heel enthousiast, het is één van de betere programma’s die momenteel op de markt te vinden zijn.

Als je in het verleden al geprobeerd hebt gewicht te verliezen en niets werkte, of je wil gewoon aan de slag met een gezondere manier van leven , dan raad ik je dit e-book heel erg aan! Je zal er geen spijt van krijgen.

Als jij alle informatie leest, de video’s bekijkt, gebruikt als motivatie én je maakt de recepten zoals deze gemaakt moeten worden, dan ga jij sowieso gewicht verliezen!

Ik wens jou veel succes met het programma en heel veel plezier met de lekkere recepten!

O ja! Dit geweldige koolhydraatarm 30 dagen menu geeft jou alles wat je nodig hebt om gezond te worden!Het is super makkelijk en heerlijk lekker!

Ja! Ik wil het menu bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *