De Keto Revolutie: Wat moet je weten? Review! - fitgezondengelukkig.be
Fitgezondengelukkig.be - Dé website over gezondheid en gelukkig zijn!
afvallen 14 mei 2019
Marjolein Geen reacties

Wil je ook graag fit en gezond worden? En toch lekker eten? En weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan kan dit wel eens dé oplossing voor jou zijn!

Ja, ik wil fit en gezond worden!

De Keto Revolutie is een volledig handleiding die jou bij de arm neemt doorheen jouw strijd tegen de kilo’s. Het all-in-one pakket heeft werkelijk alles wat je nodig hebt voor succes!

keto revolutieWat is de Keto revolutie? Zoals je waarschijnlijk ook al gemerkt hebt, is het ketogeen dieet of kortweg Keto dieet een echte “hype” aan het worden.

In Amerika is het dat al, in België moet het dat nog worden, maar we zijn goed op weg. Het Keto dieet is een vorm van eten waarbij er op een erg snel tempo vet kan verbrand worden. Het eten van voedsel met een hoge ketogene waarde kan er immers voor zorgen dat jij jezelf van binnenuit geneest.

Allerlei gezondheidskwalen verdwijnen en je voelt je veel fitter en energieker. Het wordt veel makkelijker om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden. En dit zonder honger te moeten lijden of uren te moeten sporten.

Tenminste dat zegt dit boek. Ik zal je een duidelijk beeld geven van de Keto Revolutie en wat je kan verwachten. Zo kan je -na het lezen van deze review- zelf beslissen of deze manier van eten iets voor jou zou kunnen zijn.

Wat is de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een volledig all-in-one pakket dat jou alle informatie en middelen geeft om op een rustige manier te starten met de nieuwe manier van eten. Door het eten van vetrijk voedsel en het bannen van ongezonde suikers zal jouw lichaam zijn vetreserves aanspreken en zo zijn lichaamsvet verbranden.

Hierdoor krijg je veel meer energie, je krijgt een mooiere huid, zachtere handen, je kan je beter focussen en concentreren. Door het eten van vetrijke voeding zal je ook sneller verzadigd zijn en minder drang hebben naar zoet en naar eten in het algemeen. De focus in jouw leven zal niet meer liggen bij eten.

Geen uren meer in de keuken, geen zin in zoet. Gewoon gezonde voeding die jou een voldaan en vol gevoel geeft. Bij het pakket van de Keto Revolutie krijg je alles wat je nodig hebt om goed van start te gaan en succesvol te eindigen!

Je krijgt:

 • 2 E-books,
 • Een receptenboek,
 • 21 dagen planners
 • Boodschappenlijstjes
 • Videotraining over het Keto dieet.

Wie is de schrijver Mitchel Van Duuren?

mitchel van duurenMitchel van Duuren is de bezieler van paleo.nl en van foody.nl. Deze twee websites heeft hij zelf opgericht. Hij is een bekend figuur in de wereld van voeding en gezondheid. Zo is hij al regelmatig op televisie gekomen en werkt hij ook vaak samen met andere grote namen in de voeding- en gezondheidsbranche.

Mitchel van Duuren heeft al 6 bestsellers geschreven over Paleo, voeding en gezondheid. Hij gaat steeds op zoek naar betere resultaten en betere inzichten in de voedingsindustrie. Voeding en gezondheid zijn voor hem het allerbelangrijkste. Mitchel zelf is erg gezond, getrouwd en heeft 3 kinderen.

Doordat de man al jaren bezig is met voeding en de principes van het afvallen en gezond leven is hij wel een betrouwbaar man. Hij heeft duizenden succesvolle klanten op zijn naam staan en hij heeft super veel mensen geholpen met een gezond lichaam. Nu brengt hij zijn nieuwe boek op de markt: de Keto Revolutie.

Wat is het Ketogeen of Keto dieet?

Het Keto dieet is een dieet waarbij je op een speciale manier zal gaan eten. Je eet heel veel vet en je eet zo weinig mogelijk koolhydraten, suikers. Hierdoor zal jouw lichaam verplicht worden om de vetopslag aan te spreken en te gebruiken als energiebron ipv suikers te gebruiken die opgeslagen liggen in je spieren en je lever.

Hierdoor gaan jouw vetcellen stilletjes aan hun vetzuren loslaten en zal de lever ze verder verwerken tot brandstof. Door geen suiker meer te eten en jouw lichaam te voeden met vet, zal jouw lichaam in een staat van ketose terecht komen. Dit is een staat waarin jouw lichaam ketonen gebruikt als energie in plaats van suikers uit de koolhydraten.

Dit proces duurt een aantal dagen zodat jouw lichaam de tijd krijgt om vet te gebruiken als brandstof. Zodra jouw lichaam zichzelf dat proces heeft aangeleerd, verlies je heel makkelijk overtollig vet.

Een ander voordeel van deze bron van energie aan te spreken, is dat de energie gelijkmatig wordt verdeeld en afgegeven aan het lichaam. Hierdoor heb je minder honger en zal je dus minder nood hebben aan eten.

Wat mag ik niet eten?

receptenHet Keto dieet is dus een manier van eten waarbij je veel vetten eet. Wil je succes dan moet je zorgen dat je stopt met het eten van suikers.

Suiker is hier compleet uit den boze. Je zal zien als je stopt met koolhydraten eten en met suiker te consumeren dat jouw hele lichaam verandert. Niet alleen jouw lijf maar ook jouw geest.

Stoppen met het eten van koolhydraten is dus erg belangrijk als je wil proberen te vermageren. Gewicht verliezen gebeurt niet vanzelf. En suikers zijn erg verslavend. Lees hier maar eens mijn artikel over suikerverslaving.

Het keto dieet staat voor geen suikers en veel vetten. Stoppen met suiker en koolhydraten zijn dus een must om een succesvolle ervaring op te doen met de Keto Revolutie.

De resultaten van de Keto Revolutie?

Doordat jouw lichaam nu geen suikers meer krijgt en ze dus ook niet kan gebruiken als energie bron, zal jouw lichaam zijn vetcellen gaan gebruiken als energiebron. Hierdoor heb jij minder honger, minder of geen trek meer naar zoet of suiker en zal je gaan afvallen.

Vetten vullen beter en je hebt er minder van nodig om een vol gevoel te krijgen. Gezonde vetten zoals bijvoorbeeld noten zijn erg goed om jezelf energie te geven op een gezonde manier.

Het resultaat van een Keto dieet is dat je op een spectaculaire manier centimeters zal gaan verliezen. En niet alleen op de meest makkelijke en evidente plaatsen maar ook op de plaatsen waar het vet al jaren hardnekkig vastzit. Ik denk maar aan jouw buik, de heupen of de bovenbenen.

Maar met deze manier van eten en leven zal je snelle veranderingen zien.

In combinatie met Intermittent Fasting.

intermittent fastingGa je dit dieet ook nog eens combineren met Intermittent Fasting dan is de kans op slagen nog veel groter. Je zal ook meer kilo’s verliezen op kortere tijd.

Door jouw lichaam af en toe eten te ontzeggen op bepaalde tijdstippen, zal het jouw vetreserves gaan aanspreken.

Jouw lichaam past zich aan, gebruikt zijn eigen vetreserves om te gaan functioneren, met veel meer energie als gevolg. Je hebt meer zin om dingen te doen en je bent super actief! Wil je alles weten over Intermittent Fasting lees dan even dit artikel.

De combinatie van een ketogeen dieet met intermittent fasting werkt erg goed en zorgt voor super goede resultaten! En je hoeft het niet zomaar voor waar aan te nemen, je kan het ook gewoon zelf uitproberen!

Is er een “MAAR” bij dit dieet?

Het is zo dat een keto dieet niet altijd even gemakkelijk is. Of niet altijd praktisch in te plannen. We hebben allemaal een druk leven en er moet altijd wel van alles in orde gemaakt worden en klaar staan. Bovenop een drukke werkdag ook nog beginnen met een dieet is niet altijd even fijn.

 • Hoe lang werkt een strikt dieet?
 • Hoe lang houd je het vol?
 • Waarom zou je er nog eens opnieuw aan beginnen?
 • Hoeveel tijd voor je weer stopt?
 • Waarom zou dit dieet wél vol te houden zijn?

Keto is eigenlijk geen dieet, maar wel een manier van leven. Een levensstijl die je jezelf aanmeet en waar je 100% voor gaat en in gelooft. Het is heel belangrijk dat je met deze ingesteldheid start. Als je immers met het keto dieet vals speelt, dan werkt het niet

Jouw lichaam blijft immers alleen maar in ketose -vet gebruiken als energie- als jij niet gaat valsspelen met het eten van suikers.

Zodra jouw lichaam te veel suikers of koolhydraten krijgt, komt het uit de vetverbranding status en kan je helemaal opnieuw beginnen. Het is dus belangrijk dat je mentaal ook de stap neemt om hier volledig voor te gaan.

Ja! Ik wil ook graag méér energie en efficiënt afvallen met gezonde voeding en makkelijke recepten!

Ja! Ik word gezond!

De voordelen van Ketogene levensstijl.

Met de ketogene levensstijl ga je dus gebruik maken van de lichaamseigen vetten om energie te krijgen. Hier zijn verschillende voordelen aan verbonden.

 • Meer energie.
 • Energie die langer gebruikt kan worden.
 • Lage suikerspiegel.
 • Geen schommelingen of suikerpieken.
 • Vetverbranding werkt beter en sneller.
 • Minder honger, minder eten.
 • Geen dipjes meer.

Door deze levensstijl zal je sneller en makkelijker afvallen en dan nog liefst op de plaatsen waar het bij de meeste mensen blijft hangen. Buik, heupen en benen.

Het ketogeen dieet volhouden: de keto griep.

De eerste dagen van een keto dieet kan je je wel eens flauw en slap voelen. Dat heet de Keto griep. Door deze griep krijg je zin in zoet, voel je je slap en krijg je erg veel honger. Daardoor zullen mensen geneigd zijn om veel meer te gaan eten en terug te grijpen naar de gekende suikers.

keto revolutie

Hierdoor hervallen mensen terug in hun oude eetpatroon en krijgt Keto nooit de kans om echt te werken. Daardoor is dit all-in-one pakket de Keto Revolutie van Mitchel Van Duuren een geweldig pakket. Het zorgt ervoor dat de Keto griep aan jou voorbij gaat en jij dadelijk kan gaan vet verbranden.

Welke resultaten kan je verwachten?

De resultaten komen in stukjes en beetjes en je zal zien dat je je steeds beter gaat voelen. De eerste resultaten krijg je na een dag of 3 soms 4. Dan kan je dit voelen:

 • Meer energie
 • Opgeblazen gevoel verdwijnt
 • Gifstoffen worden afgedreven
 • Honger begint te verdwijnen
 • De “mist” in je hoofd trekt op

Als je dan nog lekker voort doet -en dat is natuurlijk de bedoeling- dan kan je tussen de 7 en de 10 dagen volgende resultaten verwachten:

 • Betere spijsvertering
 • Vet wordt gebruikt als brandstof
 • Je geniet van een gezond uiterlijk
 • Eventuele huidproblemen beginnen te verdwijnen
 • Gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden

Je voelt je op dit moment al zo goed, dat je helemaal geen zin meer hebt om te stoppen met gezond eten op de keto-wijze. Je doet dus lekker voort en na 21dagen-30dagen krijg je dan:

 • Makkelijk gewichtsverlies
 • Stralende huid
 • Herstel van jeugdige energie
 • Slanker uiterlijk
 • Je ziet er sterker uit
 • Gezonde schildklierfunctie komt terug
 • Darmproblemen verdwijnen

Wat krijg je allemaal als je het product koopt?

keto revolutieAls jij de Keto revolutie aanschaft met de kortingslink dan krijg je deze voor het kleine prijsje van 37 euro. Na de betaling krijg je een mail met jouw factuur en betalingsbevestiging. Je kan betalen via visa, Bancontact en PayPal.

De betaling gaat erg vlot. Als je het product aankoopt in de avond moet je wel tot de ochtend wachten voor jij jouw mail met download informatie krijgt.

Beetje vervelend misschien, langs de andere kant een garantie dat je persoonlijk geholpen wordt en er échte mensen aan de andere kant zitten.

Je krijgt een mail met alle informatie. Hier staat een link in naar de website. Met je paswoord en gebruikersnaam uit de mail, kom je dan op de pagina waar jouw producten staan.

Je kan alles bekijken op de website zelf. De website is heel klantvriendelijk, helder en duidelijk. Maar je kan er ook voor kiezen om alles te downloaden en je hebt zelfs de mogelijkheid tot printen als je de boeken graag in de hand hebt.

 • Ebook : De Keto Revolutie
 • Ebook: Handboek: Intermittent Fasting
 • Receptenboek: 62 keto recepten!
 • Maaltijdplanning
 • Boodschappenlijstjes
 • Videotraining over het Keto dieet met maar liefst 20 video’s.

Je krijgt dus een heleboel informatie en belangrijke producten voor behoorlijk weinig geld met de kortingslink.

Voor wie is de Keto Revolutie?

Het Keto Revolutie programma is ontwikkeld voor alle mensen die willen afslanken en dit liefst op een makkelijke en lekkere manier doen. Zonder dat ze daarvoor honger moeten lijden of hele dagen moeten sporten. Het is ook voor mensen die:

 • Snel vet willen verliezen (niet zomaar een beetje gewicht, maar veel).
 • Een programma volgen dat gemakkelijk is, zodat iedereen het kan volgen.
 • Al eindeloos veel diëten geprobeerd hebben , zonder succes.
 • Voor mensen met hardnekkig veel vet.
 • Graag de dingen op een blaadje hebben staan zodat ze niet zelf moeten gaan uitzoeken wat wel en wat niet.

Conclusie Review Keto Revolutie.

Ikzelf ben een grote fan van dit programma. Ik hou van Keto eten en ik ben er absoluut zeker van dat suiker het giftige voedsel is dat ons dik en ongezond maakt. Mensen moeten minder suiker eten en minder koolhydraten.

Door te kiezen voor vetrijk voedsel, ga je jouw lichaam terug in de beginstand zetten. Het enige wat wij nodig hebben, is immers eten dat van de natuur komt. Natuurlijk producten die ons sterker en gezond maken.

De Keto Revolutie geeft jou deze voedingswijze. En alsof dat niet genoeg is, krijg je bij het pakket van de Keto Revolutie werkelijk alle informatie die je nodig hebt om met succes aan de slag te gaan!

Wil je eerst even kijken wat je allemaal krijgt bij de keto Revolutie? Helemaal gelijk: ga naar mijn you tube filmpje waar ik je alles laat zien en uitleg wat je allemaal krijgt! 

Ja! Ik wil ook graag méér energie en efficiënt afvallen met gezonde voeding en makkelijke recepten!

Ja! Ik word gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *