PERFECT SLAPEN IN 7 STAPPEN! REVIEW! - fitgezondengelukkig.be
Fitgezondengelukkig.be - Dé website over gezondheid en gelukkig zijn!
mindfull 27 april 2020
Marjolein Geen reacties

Wil je ook graag fit en gezond worden? En toch lekker eten? En weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan kan dit wel eens dé oplossing voor jou zijn!

Ja, ik wil fit en gezond worden!

Lekker slapen is belangrijk. Tijdens de slaap genezen we en laten we ons lichaam rusten en herstellen. Ook ons hoofd moet genezen van een lange dag. Slapen zorgt hiervoor.

perfect slapen reviewWe willen allemaal perfect slapen. Als je er geen last mee hebt, is het soms vreemd te begrijpen dat mensen niet kunnen slapen. Maar iedereen die ooit al eens een nacht heeft wakker gelegen, begrijpt de drang naar lekker slapen.

Niet kunnen slapen wordt steeds vaker een probleem voor vele mensen. Zelfs kinderen kunnen soms niet in slaap raken en liggen hele nachten wakker. De volgende ochtend uit bed om naar school te gaan, is dan des te lastiger.

De vraag stelt zich natuurlijk waarom er zo weinig aandacht aan besteedt wordt? Daarom heeft William van der Klaauw een boek geschreven. Perfect Slapen in 7 stappen.

Dit boek helpt mensen nieuwe slaapgewoonten aan te kweken en opnieuw te genieten van hun nachtrust. Het boek is speciaal geschreven voor deze nachtmensen die de slaap niet kunnen vatten.

Deze review heb ik geschreven omdat ik ervan overtuigd ben dat lekker slapen een noodzaak is om goed in het leven te staan.

  • Je goed en positief voelen.
  • Mindfull te zijn.
  • Tot rust kunnen komen in jouw hoofd.

Als het boek jou geeft wat het belooft dan is het een absolute aanrader en zouden er veel mensen mee geholpen zijn. Daarom ging ik dus op onderzoek uit.

Ik schrijf het allemaal zo nauwkeurig mogelijk voor je op zodat jij daarna zelf kan beslissen of je hiermee aan de slag zou willen gaan! Elk mens is anders maar het menselijk lichaam zit wel min of meer op dezelfde manier in elkaar. Een sluitend principe en wetenschappelijk onderbouwde uitleg is dus belangrijk.

Waarom slapen mensen zo slecht?

perfect slapenEr zijn veel mensen die niet goed slapen. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Jouw bioritme kan in de war zijn of je kan iets verkeerd gegeten hebben waardoor jouw lichaam te hard moet werken en jij daar last van hebt.

Er zijn verschillende oorzaken waarom mensen slecht slapen. Angst, schuldgevoelens, depressies.(bron) Er zijn verschillende opties. Maar je ziet erg vaak dat het slaapprobleem gerelateerd is aan STRESS.

We hebben een drukke zware dag achter de rug en we maken ons zorgen. We krijgen de dingen niet van ons afgezet en gaan slapen met een vreselijk slecht gevoel. Er moeten nog onopgeloste dingen verwerkt worden. We blijven malen en piekeren over wat er misliep.

Gaan slapen met ruzie of discussies is ook nooit goed. Het klinkt als een cliché maar het is toch wel heel belangrijk. Als je gaat slapen met zorgen in jouw hoofd, stress of een slecht gevoel, na een ruzie, dan slaap je nooit echt goed.

Mensen slapen slecht omdat hun hoofd nog dingen te verwerken heeft en daar niet de mogelijkheid toe krijgt. Dus nemen we de zorgen mee in ons bed, de nacht in, en daardoor liggen we te woelen of gaan we praten in onze slaap. Verschillende keren wakker worden en de slaap niet terug kunnen vatten is ook één van de effecten.(bron)

Gevolgen voor jouw gezondheid.

Slecht slapen zorgt er voor dat jij niet op een normale manier kan functioneren. Dat is waarschijnlijk het grootste en lastigste gevolg. Een mens moet natuurlijk lekker kunnen slapen. Doe je dat niet dat wordt jouw lichaam ziek en dan raak je uitgeput.

Als je niet voldoende slaapt, of een tekort hebt aan slaap, dan heeft dit gevolgen voor jouw gezondheid(bron):

 • Je bent tijdens de dag moe, lusteloos.
 • Je wordt snel geïrriteerd.
 • Gewichtstoename.
 • Je kan je niet meer concentreren.
 • Je bent futloos en hebt nergens zin in.
 • Verhoging van stress.
 • Uitputting van jouw lichaam en organen.
 • Ongecontroleerde emoties.

Allemaal dingen waar je op zich iets kan aan veranderen maar die je niet meer onder controle hebt als je langdurig slecht(of niet) slaapt. Tijd voor actie dus! Wat kan je hier allemaal aan doen en wat brengt het boek: “Perfect slapen in 7 stappen” ons bij?

Wie is de schrijver van dit boek “Perfect slapen”?

william van der klauwDe schrijver van dit boek is William van der Klaauw. Hij is niet alleen schrijver maar ook een ervaringsdeskundige in het slaapgebied.

Hij heeft onderzoeken gedaan naar slecht slapen, wat de oorzaken en de gevolgen zijn en hoe dit probleem aangepakt moet worden.

William van der Klauw heeft ook een website: slaapwijzer.net en op deze website worden artikelen geplaatst over lekker en perfect slapen en hoe je daar als mens naartoe kan werken.

De artikelen zijn wetenschappelijk onderbouwd en geven een duidelijk beeld over hoe de wetenschap de zaken kan aanpakken.

Als ik even rondkijk om te zien of ik contactgegevens vindt en een ondernemingsnummer dan kan ik zien dat op de website er inderdaad aanwezigheid is van ondernemingsnummer en btw nummer. Er staat ook andere informatie op zoals een emailadres, adresgegevens en een telefoonnummer.

De aanwezigheid van dergelijke gegevens op een website zorgt altijd voor een beetje vertrouwen. Zo weet je tenminste dat er een écht bedrijf zit achter het boek en er mensen zijn die écht bezig zijn met de producten en hun klanten. En dat is iets dat je altijd wil als je op zoek bent naar een product.

Wat krijg je bij dit boek?

Niet onbelangrijk is ook dat je weet wat je zoekt en wat je zal krijgen als je een bepaald product gaat kopen. Je bent natuurlijk specifiek naar iets opzoek en het is helemaal niet leuk als je dan iets koopt dat het niet helemaal naar verwachting is.

Ik zal je dus vertellen wat je krijgt als je dit boek gaat kopen en ermee aan de slag wil gaan. Het boek “Perfect Slapen in 7 stappen” bevat 143 bladzijden. Als je het boek opendoet krijg je dadelijk de inhoudsopgave mee. Dat vind ik persoonlijk altijd erg handig omdat je dan dadelijk weet wat er allemaal te lezen valt.

Het boek krijg je in PFD en in hardcover boek. De PDF is op elk apparaat te openen. Erg handig dus voor onderweg, op reis of op het werk.

Slaap je slecht en zoek je hiervoor een blijvende oplossing? Dan kan je dit boek proberen. De resultaten zullen jou verrassen. Hier kan je het boek kopen aan de laagste prijs: Perfect slapen in 7 stappen.

Structuur van het boek “Perfect slapen in 7 stappen.”

Inleiding Perfect slapen.

perfect slapen in 7 stappenHet boek begint naast de handige inhoudsopgave ook met een sterke inleiding. In die inleiding vertelt de schrijver dat hij jou verschillende tools zal aanreiken om jouw lichaam terug te zetten in zijn “basisfuncties”.

Een mens is van nature gemaakt om vlot te kunnen slapen en rusten.

Sommige mensen raken dit natuurlijke ritme kwijt omwille van specifieke redenen en met dit boek zal William dan ook de tools aanreiken waarmee jij jouw eigen lichaam terug in de startpositie kan plaatsen.

Jouw lichaam wordt dan “ge-reset” als het ware en je zal terug in staat zijn om jezelf te leren slapen.

De bedoeling van het boek is om jou met duidelijke, heldere en makkelijk toepasbare adviezen terug op het juiste slaap-spoor te zetten. Zo krijg je een combinatie van wetenschappelijk onderbouwde feiten die in een juiste vorm gegoten zijn zodat ze ook in de praktijk werkbaar en succesvol zijn.

Het boek bestaat uit 7 stappen, 7 hoofdstukken die jij verder kan gaan lezen en ontwikkelen waardoor jouw slaapsensoren geactiveerd worden voor een goede nachtrust.

Actie 1: Herstel het vertrouwen: stop met angstig zijn!

In de eerste plaats zal je leren om jezelf te leren vertrouwen en ervoor te zorgen dat alles goed gaat in jouw hoofd. Jouw hoofd bepaalt immers hoe je slaapt en hoe je in het leven staat. Bepaalde emoties kunnen er namelijk voor zorgen dat je slecht slaapt of wakker ligt.

Door te leren hoe je deze gedachten en emoties onder controle kan krijgen en ze een positieve draai kan geven kan je weer beter gaan slapen. Je moet hier natuurlijk wel openstaan om aan jezelf te werken en dus moet je met kritiek kunnen omgaan. Door kritisch te zijn tegenover jezelf, zal je grote stappen kunnen nemen.

Actie 2: Zorg voor structuur.

Als je goed wil slapen dan moet je zorgen voor structuur in jouw leven. Je vindt het misschien vreemd te geloven maar wat jij overdag doet, bepaalt voor een groot deel hoe jouw nachtrust verloopt. Dat heeft te maken met het functioneren van je biologische klok.

In dit deel van het boek wordt dan ook uitgelegd hoe jij jouw persoonlijke slaapritme kan terugvinden en daar jouw acties kan naar richten, zodat je elke nacht goed gaat slapen. Dit slaapritme zal je zelf kunnen vinden aan de hand van drie eenvoudige en makkelijk toepasbare regels.

Actie 3: Werk met licht en duisternis.

Licht en donker zorgen voor invloed op jouw slaapvermogen. Het is namelijk niet zo makkelijk om te gaan slapen als buiten de zon schijnt terwijl het lekker indommelen op regenachtige donkere dagen, wel wat makkelijker blijkt.

perfect slapen in 7 stappen

Te weinig licht of teveel licht kan er voor zorgen dat jouw lichaam en je biologische klok in de war raakt. Hierdoor kan je ontregelt raken en je overdag moe voelen terwijl je ’s avonds niet kan slapen. Het is dus belangrijk om hier een beeld van te krijgen en zo jouw lichaam terug aan te passen.

Actie 4: Kies voor een slaapverwekkende levensstijl.

Dit is de vierde actie die je gaat moeten ondernemen. Onze levensstijl is zeer belangrijk. Die bepaalt immers mee hoe je je voelt en hoe je in het leven staat en functioneert. We zoeken vaak naar oplossingen ver buiten onszelf terwijl de meeste oplossingen voor de hand liggen.

Eén van de redenen waarom mensen slecht slapen is omdat ze slecht eten. Te veel koolhydraten en veel te veel suiker. Maar daarvan kan een mens niet slapen. Je ligt wakker, je voelt je slecht en opgeblazen en je gaat in jouw slaap liggen woelen en wroeten.

Wil je lekker slapen, dan moet je absoluut juist en voedzaam eten.

Actie 5: Ontwikkel de slaaproutine die voor jou werkt.

Routines voor het slapen gaan dat zijn methodes die we vaak gebruiken voor kleine kinderen. Maar als we ouder worden denken we nogal snel dat wij dit niet meer nodig hebben. Misschien kan dat wel zo aanvoelen, maar het inbouwen van structuur in jouw leven kan zorgen voor heel veel rust.

Rustige mensen kunnen makkelijker ont-stressen en spanningen loslaten en zullen zo makkelijker slapen en ook echt genieten van de slaap. Bij actie 5 leer je dus tot rust komen en structuur in te plannen.

Actie 6: Val in slaap zonder angst.

In dit deel staan heel wat adviezen om jouw hersenen tot rust te laten komen en een aantal adviezen over hoe je bepaalde zaken het best aanpakt. Denk hierbij maar aan een goede temperatuur in de slaapkamer zodat jouw lichaam kan afkoelen.

Zo zijn er verschillende zaken die je kan aanpassen om nog beter te gaan slapen, sneller in slaap te vallen en lekker te kunnen doorslapen.

Actie 7: Word slim wakker.

Vroeg opstaan is gezond en zorgt ervoor dat je de dag goed kan beginnen. In de ochtend is de meest rustige tijd en kan je heel veel werk verrichten. Er is geen afleiding, je kan je concentreren op het werk dat je klaar wil hebben en je krijgt op deze manier veel extra tijd.

Door in de ochtend vroeg op te staan krijg je niet alleen extra tijd maar ook veel extra energie. Door die energie zal je ook in de avond een voldaan gevoel krijgen en zal je je meer zin hebben om naar bed te gaan en te gaan slapen.

Gratis Bonussen van Perfect slapen.

Als je het boek: “Perfect slapen in 7 stappen” koopt dan krijg je toegang tot maar liefst 6 gratis bonussen. Een gratis bonus is altijd leuk, maar 6 gratis bonussen dat is natuurlijk extra leuk. Welke bonussen krijg je dan?

 • Je krijgt een jaar lang persoonlijke ondersteuning. WOW!
 • Je krijgt een 8 dagen digitale cursus om dieper te slapen.
 • 10 technieken om tot rust te komen.
 • Een snack receptenboek.
 • Een gids met goede supplementen.
 • Muziek om te relaxen: Crystal Water relax muziek.

Voor wie is het boek “Perfect Slapen in 7 stappen” bestemd?

Het boek is bestemd voor alle mensen die last hebben met in slaap vallen. Voor mensen die ’s nachts wakker worden en voor mensen die angstig worden van het slapen. Iedereen die problemen heeft met slapen kan hiermee aan de slag.

man in bed

Ook mensen die op zoek zijn naar meer rust, meer kalmte en een ontspannen gevoel kunnen met dit boek geholpen zijn. Het is een handboek dat erg breed gaat en dus verschillende problemen aanpakt en probeert op te lossen.

Slaap je slecht en zoek je hiervoor een blijvende oplossing? Dan kan je dit boek proberen. De resultaten zullen jou verrassen. Hier kan je het boek kopen aan de laagste prijs: Perfect slapen in 7 stappen.

Wat krijg je nadat je hebt betaald?

 • Het hardcover boek.
 • Het digitale boek in PDF vorm.
 • De e-cursus om langer door te slapen.
 • Een digitale -makkelijk uit te printen- slaapchecklist.
 • Gids slaapsupplementen.
 • Muziek.
 • Welterusten Snack Receptenboek.

Het boek krijg je in jouw brievenbus. En de andere bonussen kan je simpelweg gaan downloaden op het ledengedeelte van de website.

Wat zijn de ervaringen van anderen mensen?

Als je iets wil gaan kopen en je wil graag weten of andere mensen er tevreden mee zijn, dan kan je al snel op google even opzoeken wat de ervaringen zijn. In deze tijd kan je alles te weten komen als je de moeite neemt om even te gaan zoeken en kijken.

Het is zoals het kopen van een nieuw keukentoestel. Daar ga ik ook altijd even de reviews na zodat ik weet of de blender wel écht goed is. Als er hier 5 mensen zeggen dat hij niet voldoet, dan koop ik het ding al niet meer. Hetzelfde met eender welk ander product.

Toen ik dit boek ging opzoeken, kreeg ik best wel veel positieve ervaringen te lezen. Mensen die erg tevreden waren over de informatie die ze gekregen hadden en ook veel mensen die nu lekker slapen. Veel mensen in België en Nederland zijn al begonnen met dit boek te lezen en ermee aan de slag gegaan en halen erg goede resultaten.

Als ik even naar mezelf kijk dan zijn dit voor mij de VOORDELEN van het boek.

 • Het boek is wetenschappelijk onderbouwd.
 • Veel handige toepasbare tips die je dadelijk kan gebruiken.
 • Je krijgt extra hulp en kan met al je vragen terecht bij een echt team dat jou verder helpt.
 • Veel bonussen.
 • Je krijgt erg veel voor een behoorlijk klein prijsje.

Houd er wel rekening mee dat slaapproblemen niet zo makkelijk oplosbaar zijn. Slaapproblemen worden veroorzaakt door dieper gelegen issues en het is dus belangrijk dat je hiermee intens aan de slag gaat. Het boek helpt je verder maar jij moet natuurlijk wel het werk gaan doen. Het gebeurt niet allemaal vanzelf!

Waar kan ik het boek “Perfect slapen in 7 stappen” kopen?

perfect slapen in 7 stappenHet boek is alleen online te kopen. Het leuke hieraan is dat het een lage inkoopprijs heeft met alle bonussen en begeleiding er zomaar bij.

Het boek is gemaakt op maat van de koper en zorgt er zo voor dat je alle nuttige informatie kan krijgen voor een mooie inkoopprijs.

Je zal het boek dus niet terugvinden in één of andere winkel. Geen fysieke winkel maar ook geen andere webwinkel. Je vindt het boek dus enkel en alleen hier online maar wel met de mooie kortingslink!

Conclusie: Perfect slapen in 7 stappen.

De vraag is dan nu -aan het einde van mijn review- of het boek “Perfect Slapen in 7 stappen” de moeite waard is om aan te kopen en te gaan gebruiken?

Wat ik zo mooi vind aan het boek, is dat het over veel meer gaat dan alleen maar slapen. Het gaat immers over een wijziging in jouw levensstijl en in jouw gedachtengang die ervoor kan zorgen dat je een betere nachtrust zal krijgen.

Door het strikt toepassen van de aangereikte tips en hulpmiddelen en door jezelf te trainen in bepaalde facetten zal je erg snel vooruitgang gaan boeken.

Het boek krijg je maar liefst -met alle bonussen- voor maar 37euro en laten we eerlijk zijn, dat dit een heel klein prijsje is voor alles wat je in de plaats krijgt. Zou je na het toepassen van al deze tips en trucs toch niet tevreden zijn over het boek, dan heb je nog steeds een garantie van terugbetalen.

Als je slaapproblemen hebt, dan hoop ik van harte dat je aan de slag gaat met dit boek. Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *